Jesenji komad bez kog se ne može

Uvek u trendu: Kožna jakna

Ove jeseni moderne su nešto kraće kožne jakne, uže u donjem delu sa kaišićima, koje dobro stoje i uz farmerke i suknje, ali i preko haljina
Moda
00:48h
Uvek u trendu: Kožna jakna
Foto: Reuters
1 / 3 Foto: Zara

Kožna jakna je i ove sezone neizostavna u kolekcijama mnogih dizajnera. Za nju se može slobodno reći da je jedan od onih večnih komada, mnogima omiljen pre svega zbog velike mogućnosti kombinovanja. Kožnu jaknu možete da nosite uz različite odevne varijante, elegantne, sportske i opuštenije.

Ove jeseni moderne su nešto kraće kožne jakne uže u donjem delu sa kaišićima, koje dobro stoje i uz farmerke, suknje, ali i preko haljina. Nezaobilazni su i modeli u rok stilu upotpunjeni nitnama i drugim metalnim ukrasima, upečatljivi u svakoj odevnoj kombinaciji.

Hit su i pilotske jakne koje su već nekoliko sezona u vrhu modne lestvice, kao i modeli sa dijagonalnim rajsferšlusima koji odlično stoje uz pantalone i farmerke. Za one koji vole klasiku tu su i jednostavni modeli ravnog kroja prilagodljivi različitim stilovima. Ističu se i modeli upotpunjeni krznom ili vunom, koje stilisti predlažu uz različite odevne kombinacije. Osim u klasičnim bojama, ove jeseni nose se i kožne jakne u crvenim, plavim, žutim, ljubičastim, zelenim tonovima.

Krenite u potragu za vašim omiljenim modelom, a u galeriji je samo delić ponude sa naših prostora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs