Spoj sive i boje vina

U duhu tridesetih godina: Pal Zileri za jesen i zimu

Zvezda glumac Lazar Ristovski, koji je imao ulogu glavnog manekena, šarmirao publiku
Moda
20:22h
U duhu tridesetih godina: Pal Zileri za jesen i zimu
Snalazi se u svim ulogama... Lazar Ristovski; Foto: Damir Dervišagić, Foto: Damir Dervisagic
1 / 7

Spoj šarma i elegancije!Poznata italijanska modna kuća „Pal Zileri“ poznata je po tome što njihove modele za aktuelnu sezonu uvek promoviše neki poznati muškarac iz javnog života. Tako je bilo i ovog puta, pa je glavnu ulogu manekena na pisti Belekspo centra imao naš sjajni glumac Lazar Ristovski, koji je pojavom oduševio sve prisutne.

Aktuelnu kolekciju odlikuju savršene kombinacije i besprekorni detalji, prožeti tradicionalno vrhunskom elegancijom. Kreatori su bili inspirisani filmom „Easy Virtue“ (Lakoća veštine), s Kolinom Firtom u glavnoj ulozi, čija radnja se odigrava u visokom društvu Engleske tridesetih godina.

Modeli nove kolekcije napravljeni su od najfinijih materijala, a od boja dominiraju antracit siva u kontrastu s bojom vina, napuljskoplava pomešana s ljubičastom i bojom blata, kao i tamnobraon, koja fino prelazi iz ljubičaste u svetlobež.

Na pisti su se tradicionalno pojavili i Boško Jakovljević i neprevaziđeni šmeker Đoka Kortina, a reviju su posetile brojne poznate ličnosti, među kojima su bili Suzana Perić, Boban Rajović, voditeljka Minja Miletić, Zvezdan Terzić i mnogi drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

revija