Obožavaju ga

U njegovim haljinama svaka žena izgleda kao milion dolara: Obožavaju ga najpoznatije dame Holivuda!

Kreacije Džonatana Simkhaija nosili su neki od najboljih supermodela današnjice. Pojavljivale su se na crvenim tepisima, privlačile pažnju na velikim događanjima i pistama njujorške Nedelje mode
Moda
00:40h Autor:
U njegovim haljinama svaka žena izgleda kao milion dolara: Obožavaju ga najpoznatije dame Holivuda!
Foto: Prinstscreen/ Instagram/ Jonathansimkhai

Modeli i rijaliti zvezde ga obožavaju. Ako tome dodate i dobijenu nagradu CFDA, lako je zaključiti da dizajnera Džonatana Simkhaija jednako obožava i modna elita.

Ovaj dizajner poslednje tri godine žari i pali modnom scenom, najviše zahvaljujući svojim posebnim haljinama koje lansira iz sezone u sezonu.

Kreacije Džonatana Simkhaija nosili su neki od najboljih supermodela današnjice. Pojavljivale su se na crvenim tepisima, privlačile pažnju na velikim događanjima i pistama njujorške Nedelje mode.

Ljubav prema modi Džonatan je počeo uočavati i pre nego što je znao da želi da bude dizajner. Između druženja sa mamom u prodavnici i pomaganja devojci u šopingu, počeo je i sam da razvija svoj smisao za modu.

Ovaj Njujorčanin tokom studentskih dana shvatio je kako obožava da oblači žene i da učini da se osećaju što je najbolje moguće. Godine 2010. osnovao je brend ženske mode inspirisan muškom modom.

Brisanjem polnih granica Simkhaijeva vizija sofisticirane i savremene žene rasla je svakom sezonom, a njegove kreacije prepoznale su i luksuzne robne kuće poput njujorškog Barneysa.

Kao prava odskočna daska za Džonatana Simkhaija pokazala se zabava glumice Dru Barimor povodom veridbe, na kojoj je njegovu haljinu, osim zvanica, nosila i sama glumica, nakon čega je njegov smisao za modu ubrzo osvojio brojne zvezde i trendseterke.

On je najbolji šef, svi ga obožavaju: 2 stvari zbog kojih je tako poseban!

Simkhaijeva vizija je odevanje modernih žena koje nemaju standardne manekenske mere, ali koje žele da izgledaju kao da su upravo sišle sa piste. U modnim igranjima na granici između seksi i sportskih osobina odevanja, njegove kreacije uspešno odolevaju konkurenciji.

Jedna od karakteristika Simkhaijevih kreacija jest ta da se s lakoćom mogu stilizovati uz par običnih belih patika, gde se stvaraju kontrast ženstvenim detaljima haljina.

Upravo tako stilizovane autfite predstavio je u kolekciji za proleće-leto na njujorškoj Nedelji mode.

Osim što se Simkhaijeve haljine mogu videti u svečanim prilikama, ove godine pokazale su se i odličnim izborom za novu festivalsku sezonu te su ih slavne devojke nosile na najpoznatijem muzičkom festivalu - Coachelli.

Najbogatiji čovek na svetu živi skromno: Ortego je vlasnik Zare, ali ne voli modu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs