Sa stilom

U ružičastom od glave do pete: Savršen kaput Naomi Kembel (FOTO)

Sinoć je u Londonu održano tradicionalno veče Burberry Festive Film na kojem je prikazana nova božićna kampanja u kojoj je jedna od glavnih zvezda, vretenasta, neponovljiva Naomi Kembel
Moda
09:10h Autor:
U ružičastom od glave do pete: Savršen kaput Naomi Kembel (FOTO)
Foto: AP

Britanska manekenka nam je udarila tihu čežnju kada smo je ugledali u savršenom kaputu od prevrnute kože s potpisom Kristofera Bejlija.

Sinoć je u Londonu održano tradicionalno veče Burberry Festive Film na kojem je prikazana nova božićna kampanja u kojoj je jedna od glavnih zvezda, vretenasta, neponovljiva Naomi Kembel.

U kratkom filmu koji traje 3 minuta tematski je odata počast godišnjici jednom od najplesnijih i najuspešnijih britanskih filmova, Billy Elliottu - ove godine se održava 15 godina od premijere, ali i božićnoj atmosferi koja predstavlja značajan momenat u srcu svakog Britanca.

Romeo Bekam, koji je u Barberi filmu oživeo lik malog baletana, stigao je na dodelu u stilu pravog malenog gospodina sa štofanim odelom i Barberi šalom od kašmira, dok je poglede prisutnih mamila zgodna Rouzi Hantington Vajtli u crnoj seksi, svilenkastoj mini haljini sa čipkanom podsuknjom i killer dubokim čizmama od antilopa.

Jesenji trend: Pantalone, kaput ili haljina od pliša! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, pažnju svih ukrala je nezaborana kraljica modne piste, Naomi Kembel koja je na događaj došla u ružičastom od glave do pete. Naravno, sve na prelepoj manekenki bilo je s potpisom Barbeija, i iako nam je uzdah uzela i njena rupičasta haljina u maloj jačoj nijansi ciklame, zazubice nam je više pravila sa kaputom od prevrnute kože kojim je sjajno nadogradila haljinu.

Ostatak je bio dostojan kraljice - raskošna crna, zagasita kosa puštena da pada slobodno na ramena, ružičasti ruž, crne poluduboke čizmice sa otvorenim prstima i krznenom postavom, kao i otkačena pink klač torbica sa resama sjajno su nadogradili ovaj Barberi stajling poznate manekenke.

San svake žene je da izgleda ovako u kaputu: Modni hit vojvotkinje Kejt! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs