Pogledajte

Džemperi, cvetne tijare i ogrtači: Sjajne ideje za vaše venčanje sa Nedelje mode! (FOTO)

Ogrtači umeju da budu klasičan i najelegantniji detalj na vašoj venčanici kao i savršena alternativa velu
Moda
11:56h Autor:
Džemperi, cvetne tijare i ogrtači: Sjajne ideje za vaše venčanje sa Nedelje mode! (FOTO)
Foto: Instagram / Online Wedding Magazine

Danas je prosto nemoguće da se izolujete iz sveta društvenih mreža. To je nemoguća misija, zato je bolje da se ne borite protiv Interneta i njegovih tendencija već da pustite da Fejsbuk, Instagram i ostale popularne mreže postanu deo vaše svakodnevnice, kad već to jesu.

Da je net postao deo i revija za mlade dokazuje Rem Akra koji je svoje modele na Nedelji mode za mlade poslao na pistu stilizovane sa ogromnim, svetlucavim slušalicama koje su nema sumnje, inspirisane modom koju dizajnira italijanski duo Dolče i Gabana.

Pa, ukoliko ste mlada koja ne može bez svojih profila na Instagramu, Fejsu, Tviteru, Pinterestu... onda je ovo savršen svadbeni izgled za vas.

1. Bela kana

Nemamo baš neko lepo mišljenje o kani, ali otkrili smo da kana u beloj boji može da izgleda neverovatno romantično, baš nalik delikatnoj čipki koja ume da bude deo romantičnih venčanica u stilu viktorijanskog stila. Iskoristite je kao deo, bilo u vidu fejk rukava ili rukavica, ili umesto nakita oko vrata i na prstima.

2. Džemper devojka

Savršena ideja za zimsko venčanje, zar ne? Ivy & Aster su uspeli da uslikaju fantastično ukrašen džemper koji možete da nosite u paru sa maksi satenskom suknjom od ajvori boje ili kao ogrtač neke jednostavne venčanice od svile. Najbolji adut ovog predloga? Možete da ga iskoristite za kasnije, nakon venčanja.

A photo posted by Ivy & Aster (@ivyandaster) on Oct 10, 2015 at 9:16am PDT

3. Frida Kalo cvetne krune i tijare

Naem Kan nas nikada ne razočara, a za svoju jesen/zima 2016. Naem je bio inspirisan stajlingom Fride Kalo pa je osmislio savršene cvetne krune koje mogu da osveže vaše jednostavno svadbeno izdanje na jedan zabavan i trendi način.

4. Ogrtači

Ogrtači umeju da budu klasičan i najelegantniji detalj na vašoj venčanici kao i savršena alternativa velu. Mogu da budu dugački, jednostavni, asimetrični i obli. U ovom kroju postoji samo jedan brend koji apsolutno dominira: španski Pronovias.

A photo posted by Style Me Pretty (@smpweddings) on Oct 10, 2015 at 11:41am PDT

5.Ledeno plava

Nema razloga da se ne udate u nekoj plavičastoj kreaciji. Nove tendencije u haljinama za mlade donose obojene venčanice, ali u decentnom ombre izdanju, a posebno su popularne one u plavim nijansama. Ova Marches ombre haljina izgleda epski, kao san i stvorena je za smelu mladu koja ima avanturistički duh.

A photo posted by Bergdorf Goodman (@bergdorfs) on Oct 11, 2015 at 12:38pm PDT

6. Prelepi brokat

Brokat vam se možda čini kao težak materijal, ali razmislite još jednom. Odnosno, pogledajte ovu prelepu haljinu koja izgleda otmeno, decentno i nesvakidašnje. Ukoliko želite da se udate u cvetnom desenu, ne razmišljajte dvaput: brokat je vaš svadbeni materijal!

7. Upoznajte "prišiveni veo"

Više nije u modi da nosite kilometarski veo kao odvojeni deo, već isključivo kao prišiveni deo na vašem zadnjem delu haljine, tik ispod leđa. To je veo koji izgleda tako prirodno i koja pada slobodno niz telo više nego bilo koji drugi detalj. On može da bude o tila i čipke i da zaokruži kompletno izdanje na jedan romantičan, bajkovit način. Prelepo...

8. Urbana mlada sa patikama

Ko kaže da nećete izgledati svečano i elegantno? Nemaju oni pojmaa! Ovo je savršen način da svoje najvažnije i najsrećnije veče u životu provedete udobno bez rana na stopalu od nošenja vrtoglavo visokih potpetica. Izaberite patike u stilu Vansa sa cirkonima i svetlucavim prahom koje će kompletnom bridal izdanju dati taj kežual momenat.

9. Fokus na detaljima

U sferi nakita, u fokusu su uši i kosa. Bilo da su u pitanju haute couture rajfovi, tijare ili krune ukoliko želite statement komad nakita koji će nastaviti tu raskošnu priču, onda vam predlažemo oversize minđuše i to one viseće. Upamtite da kosu držite daleko od lica, podignutu i zalizanu ne bi li vam luksuzan nakit došao do izražaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs