Glamurozno

Teksas, krzno i prigušene boje: Tom Ford kolekcija za jesen/zimu 2015! (FOTO)

Videli smo kežual teksas, obilje luksuznog krzna i glamurozne večernje ansamble sa visokom dozom Ford seksepila
Trendovi 09.09.2015. - 12:27h Autor: Grazia
Foto: Profimedia
1 / 13 Foto: Profimedia

Glavna misija Toma Forda jeste predstavljanje savršenog dizajna koji će zadovoljiti obe strane holivudskih zvezda i svih ostalih ljubitelja Ford estetike.

 

Svestranost je prva stvar koja privlači pažnju kada gledamo Tom Ford jesen/zima 2015/2016 kolekciju, jer ima oba elementa – kežual teksas, dnevne izglede i glamurozne večernje ansamble sa visokom dozom Ford seksepila.

 

Klasični komadi za jesen 2015: Odgovaraju svakoj figuri!

 

Videli smo prigušene jesenje boje uključujući crnu, braon i kaki, kao i obilje jarkih boja u kalifornijskim duginim šarama koje se koriste da unesu dah 1970-ih godina teksas dizajnima.

 

Naravno, videli smo i obilje luksuznog krzna, posebno su bile izuzetne kombinacije krzna sa teksasom. Pored patčvork uzorka, kaubojki i divljeg zapada, makrame i igre tekstura i raslojavanja ostali su detalji koje je otkrila nova kolekcija Tom Ford.

 

Ford nije zaboravio na glam večernje komade i predstavio nam je sedam modela luksuznih haljina na kraju revije, od kojih su prva dva u svetlim grafičkim motivima od bogatog somota, svile i šljokica.

 

Pogledajte fotografije u galeriji ispod teksta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...