Pogledajte

Luj Viton kolekcija za jesen 2015: Kovčeg kao najsavršenija torba na svetu! (FOTO)

Nikolasova treća sezona u luksuznom gigantu donela nam je dašak budućnosti, savršene modele od kože i fantastičan stajling otkrivajući nam da Geskjer ima i neverovatan talenat za aksesoare
Moda
15:08h Autor:
Luj Viton kolekcija za jesen 2015: Kovčeg kao najsavršenija torba na svetu! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 12 Foto: AP

Prekrasan, svetlucav muzej Louis Vuittona koji je otvoren prošle godine ugostio je sve poklonike LV mode koji su došli da vide najnoviju kolekciju Nikolasa za legendarni francuski brend Luj Viton.

Čim je prvi model zakoračio na pistu, sve oči blogera, urednika, IT cura, bajera i fotografa bile su koncentrisane na pistu, piše Elle.rs.

Zuhair Murad: Kolekcija za jesen/zimu 2015. inspirisana zvezdama! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nikolasova treća sezona u luksuznom gigantu donela nam je dašak budućnosti, savršene modele od kože i fantastičan stajling otkrivajući nam da Geskjer ima i neverovatan talenat za aksesoare.

Evo pet stvari koje treba da znate o jesenjoj kolekciji:

1. Kovčeg kao najsavršenija torba na svetu

Da budemo iskreni, LV i jeste prevashodno brend koji se proslavio autentičnim i luksuznim aksesoarima, mahom torbama, kako onim za svaki dan tako i onim za putovanje. Inspirisan bogatom arhivom torbi Nikolas je odlučio da klasičan kovčeg redizajnira, učini praktičnijim i nosivijim u dnevnoj varijanti. Ova kolekcija je dokazala da torbe ostaju dnk brenda i da su savršen detalj jesenje kolekcije.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

2. Strogi krojevi i pletivo

Pletivo je kod LV uvek ima neku mekoću, punoću ali i strogoću. Za oko su nam zapali savršeni pleteni topovi s polurolkom i neobičnim prorezima u predelu dekoltea, dugih rukava i neobično jarke palete koji su bili savršeni kontrast kožnim i tvid suknjama.

Ne bacajte novac na markirane stvari: 10 caka da vaša jeftina garderoba izgleda baš luksuzno!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

3. Bundice

Nije ih bilo mnogo, ali one što smo videli ne zaboravljamo. Moćne, XXL i savršene za slojevitu zimu i debeli minus. Pogotovo ona koju smo videli na Freji Behi Erichsen koja je izašla na pistu prva obučena u belu bundicu i poluduboke kožne čizmice spremna da pokori ledeni Artik.

Najbolje obučena žena sveta: Ovo su njenih 7 modnih pravila! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

4. Futuristične naočare za sunce

Iako ih je samo jedna manekenka nosila, nismo mogli a da ih ne primetimo. Okrugli ram, hevi metalni okvir, očekujemo da vidimo ubrzo na očima velikog broja poznatih koje će upravo ovaj statement detalj da izaberu za doček lepog, sunčanog vremena.

Preostale slike pogledajte u galeriji ispod teksta!

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs