Privlači pažnju

Savršena Eli Sab kreacija: Ova haljina je predmet žudnje mnogih dama! (FOTO)

Indijska glumica Freida Pinto od samog pojavljivanja privlači pažnju elegantnim, ženstvenim i nadasve romantičnim izdanjima koja ne mogu da prođu nezapaženo
Moda
19:38h Autor:
Savršena Eli Sab kreacija: Ova haljina je predmet žudnje mnogih dama! (FOTO)
Foto: AP

Istaknuti struk, naglašeni A kroj i igra s prozirnim materijalom čine ovu kreaciju pravim savršenstvom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Indijska glumica Freida Pinto od samog pojavljivanja privlači pažnju elegantnim, ženstvenim i nadasve romantičnim izdanjima koja ne mogu da prođu nezapaženo, prenosi Elle.rs.

Formula za dobar stil: 7 zlatnih modnih pravila koje svaka žena treba da usvoji!

S obzirom na to da je na crvenom tepihu često viđamo u raskošnim haljinama koje većina žena želi da poseduje u svom ormaru, nije nas iznenadio njen poslednji modni izbor koji je prelepa Freida izabrala za njujoršku premijeru svog najnovijeg filma "Desert dancer".

30-godišnja glumica je za ovu priliku izabrala modnu kuću koja je sigurica! Naime, ljubičasta Elie Saab haute couture haljina oduševila je sve prisutne ostavljajući ih bez daha raskošnim vezom, impresivnom čipkom i tako prijatnom nijansom ljubičaste.

Svakako se ističu detalji, odnosno našivene 3D aplikacije, koje se nastavljaju i na čipkasti gornji deo koji takođe ima motiv cveća.

Kompletan izgled glumica je zaokružila nude salonkama, decentnom šminkom i šarmantnom punđom...te na taj način u prvi plan stavila Eli Sab kreaciju. Savršeno!

Elegancija koja oduzima dah: Kreacije Elija Saba za proleće / leto 2015!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs