Svi žele prstenje iz Haute Couture kolekcije

Chanel prstenje - ultimativni hit

Ukoliko želite da uvek budete u trendu, dovoljno je da pratite rad Karla Lagerfelda, koji uvek zna šta dame iz visokih krugova žele da vide
Moda
13:36h Autor:
Chanel prstenje - ultimativni hit
Foto: Fashion.hr
1 / 6 Foto: Fonet

Poslednjih nekoliko dana na brojnim modnim portalima i najčitanijim blogovima pojavile su se fotografije prstenja iz kolekcije visoke mode kuće Chanel. Nakon velike pomame za zlatnim prstenjem modne kuće Balenciaga, ovo iz Chanel-a mogli bi da postanu obavezan komad brojnih stilskih zvezda i modnih urednica.

Takozvani cuffs za prste trend su poslednjih godinu dana, verzije u zlatnoj i srebrnoj boji poput onih modne kuće Balenciaga možete naći u brojnim prodavnicama trendi odeće i modnih dodataka, ali model poput Chanel-ovog još uvijek nema svoju kopiju.

Lagerfeld (Karl Lagerfeld) je sad već viđene i obične cuff prstene odlučio da ukrasi srebrnim i crnim cirkonima koji su neverojatno šljašteći pa nas nimalo ne iznenađuje činjenica da su postali ultimativni must have. Dok će Chanel komade nabaviti tek pokoja sretnica, mi ćemo sa nestrpljenjem čekati slične verzije u ponudi poznatih uličnih brendova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs