Budite u trendu

Pantalone, suknje i šik detalji ovog proleća: Idealan poslovni stajling za sve dame! (FOTO)

Svetski dizajneri predlažu nekoliko stilova - na vama je da odaberete onaj koji vam najviše odgovara
Moda
12:40h Autor:
Pantalone, suknje i šik detalji ovog proleća: Idealan poslovni stajling za sve dame! (FOTO)
Foto: Profimedia / Reuters

Ukoliko želite da ovog proleća budete u trendu, kada je poslovna garderoba u pitanju, svetski dizajneri predlažu vam nekoliko stilova. Za dame koje preferiraju ozbiljniji izgled, Luj Viton predlaže sledeće kombinacije. Bež sakou i pantalonama iste boje efektan konstrast pruža crna rolka. Ukoliko ne volite da nosite rolke, možete da ih zamenite majicom ili košuljom.

OVDE saznajte kakav model suknje najbolje pristaje vašoj građi.

Da biste razbili monotoniju, upečatljivi aksesoari su uvek pun pogodak. Ova modna kuća prepoznatljiva je po šarenim tašnama.

Ako ne volite da nosite sakoe, umesto njih dobar izbor je i džemper. Bela majica ispod braon džempera otvara kombinaciju, a tu su i sive pantalone ravnog kroja.

Ako više volite opušteniji stil, uz jednobojne pantalone obucite šarenu košulju. Na proleće je raznobojni print uvek dobar izbor koji vam garantuje efektan izgled, kao što je na nedavno održanoj Nedelji mode u Parizu pokazao Đorđo Armani.

Prolećni šik za sve dame: Nosite teksas jaknu na 7 načina!

Za dame koje više vole da nose suknje i haljine, pravi izbor je preporuka Dajane fon Firstenberg. Kreatorka koja je 70-ih proslavila haljinu na preklop u svojim kolekcijama je ostala verna stilu koji ju je proslavio.

Za smelije poslovne žene odlična kombinacija je šarena haljina sa džemperom koji se vezuje napred, a tokom toplijih prolećnih dana, u šarenoj haljini do kolena, koja se kopča do grla, sigurno nećete proći ne zapaženo. Važno je samo da obratite pažnju na dužinu suknje.

Ne bacajte novac na markirane stvari: 10 caka da vaša jeftina garderoba izgleda baš luksuzno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs