Korisno je znati

5 pravila oblačenja za dame sa oblinama: Birajte farmerke za visokim strukom! (FOTO)

Punijim ženama najbolje stoje uske farmerke i zvoncare, a i cigaret pantalone su odličan izbor, ali odaberite one sa visokim strukom
Moda
10:18h Autor:
5 pravila oblačenja za dame sa oblinama: Birajte farmerke za visokim strukom! (FOTO)
Foto: AP / Reuters / Profimedia

Iako još ne možemo da zvanično potvrdimo da su obline u modi, sve učestalije angažovanje plus size manekenki u kampanjama top brendova nas ubeđuje da smo na korak od određenih (ako ne i istorijskih) promena u svetu modelinga koji je jedna od ključnih faktora za oblikovanje i definiciju lepote!

U krajnjem slučaju, već neko vreme svet najlepših i najpoželjnijih pripada damama koje itekako imaju obline: Skarlet Johanson, Blejk Lajvli, Eva Mendez i Monika Beluči, ali i Kim Kardašijan, koju je velikim delom proslavilo njeno "telo", koje je sve sem mršavo!

Formula odevanja posle 40-e: Modni saveti za sve dame! (FOTO)

Foto: Beta / Reuters
Foto: Beta / Reuters

Ako ste kojim slučajem dama malo punije građe, nije na odmet da znate sledeća pravila o stilizovanju:

1. Haljina na preklop, kao i kratak džemper, znaju da naglase u pravoj meri ženske obline! Ispod džempera možete da nosite košulju ili tanju, vunenu haljinu.

2. Možda vam se ne čini da je tako, ali ženama sa punijim oblinama od svih modela farmerica najbolje stoje uske i zvoncare. Pogotovo oni modeli koji imaju visoki struk.

Kako da se obučete u skladu sa svojom građom, otkrijte OVDE - 15 načina da izgledate mršavije!

3. Cigaret pantalone sa visokim strukom od viskoze ili nekog svilenkastog materijala mogu da izgledaju vrlo sofisticirano i elegantno, uparene sa klasičnim salonkama i atraktivnom bluzom ili puloverom.

Foto: Reuters / AP
Foto: Reuters / AP

4. Ukoliko želite da stvorite iluziju tankog struka, najbolji način da to uradite je da stilizujete autfit kaišem. Bilo da nosite haljinu, suknju ili pantalone, kaiš će naglasiti vaš struk na najbrži i najlakši način.

Još saveta kako da pomoću odeće napravite iluziju uskog struka, pročitajte OVDE.

5. Ključni model koji bi svaka žena sa oblinama trebalo da ima u svom garderoberu jeste "pencil" suknja. Ako je nešto shvatila Kim Kardašijan, onda je to upravo činjenica da treba da ostane verna pencil suknji, kao svom najomiljenijem modelu.

OVDE pogledajte najveći modni promašaj Kim Kardašijan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs