Moda za hrabre

Vruće pantalone za vrele dane

Krenuli ste na obližnje kupalište ili u noćni provod? Kratke i seksi teksas pantalonice mogu poslužiti u svakoj prilici
Trendovi
19:22h
Foto: Tumblr

Vruće pantalone nisu trend, već modni komad koji većina žena nosi tokom vrelih, letnjih dana. Tokom godina su od komada koji se nosio na plažu, postale prihvatljive za izlaske ili šetnje, a kombinuju se najčešće sa jednostavnim majicama, belim košuljama, jer su same po sebi provokativne, te bi svako skretanje pažnje na dekolte bilo vulgarno.

 

Vruće pantalonice od džinsa su hit i ovog leta. Možete ih napraviti sami ili kupiti, prišiti im popularne nitne, umetnuti čipku ili materijal sa dezenom. Iako nisu zahtevne, ipak se podrazumeva da vaša koža, makar površinski ne izgleda kao pomorandžina kora, kao i da ih tokom dana nosite sa ravnom obućom.

 

Ukoliko pak niste ljubitelj vrućih teksas pantalonoca, tu su kratki šorstevi, takođe od teksasa. Ista pravila važe za ovaj komad, kao i za vruće pantlaonice, s tim što su kratke džins bermude manje provoktivne i idealne su za žene koje žele da pokažu noge, ali nisu hrabre ili jednostavno ne žele da pokaži malo više od toga.

 

Praktičan komad garderobe, svakako je osvojio i zvezde. Od Majli Sajrus (Miley Cyrus), Kejt Bosvort (Kate Bosworth),  pa do Rijane (Rihanna) i Bijonse (Beyonce), svaka od ovih poznatih ličnosti je našla primenu mini šortsa među svojim letnjim odevnim kombinacijama. Zato, hrabro zakoračajte i uz majicu sa printom, kaftanom ili kariranom košuljom, pokažite šta imate.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs