Pogledajte

Barberi Prorsum kolekcija za jesen/zimu 2015: Ležerno i šik! (FOTO)

Da je i Bejli prigrlio sedamdesete dokazuje serija fantastičnih boho ogrtača od kože s moćnim resama koje su dominirale kao detalj kroz celu kolekciju, dajući komadima neku bezbrižnu ležernost i dozu šika
Moda
14:24h Autor:
Barberi Prorsum kolekcija za jesen/zimu 2015: Ležerno i šik! (FOTO)
Foto: AP

Najiščekivanija revija LFW-a uvek donese pregršt modnih komada koje poželimo da kupimo ovoga časa!

Glavni "krivac" za to je svakako Kristofer Bejli, koji ima neverovatnu sposobnost da osmišljava komade koji odmah po lansiranju postaju omiljeni komad trendseterki na čelu sa sestrama, Karom i Popi Delevinj, i ostalim curama iz sveta mode, prenosi Elle.rs.

U novoj kolekciji za jesen / zimu čeka nas povratak trenču. I to onom trenču koji izgleda kao najsavršeniji kaputić bogatog, šarenog printa.

Da je i Bejli prigrlio sedamdesete dokazuje serija fantastičnih boho ogrtača od kože s moćnim resama koje su dominirale kao detalj kroz celu kolekciju, dajući komadima neku bezbrižnu ležernost i dozu šika.

Međutim, mi tipujemo da će nalik ponču jedan od glavnih komada sezone biti pačvork pantalone, koje su sačinjenje od zašivenih okruglih blokova uzoraka u zagasitim bojama jeseni.

Iako je spojio sve komadiće tkanina na najgrublji mogući način, naglašavajući ivice šavom, njegove pačvork pantalone izgledaju kao najluđe pantalone koje ste videli.

Naravno, neizostavni detalj kolekcije su bile torbe, i to bucket modeli koje ćemo sigurno viđati u brojnim svakodnevnim kombinacijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs