Fešn vik u Brazilu

Ništa bez zlatne: Versaće na Nedelji mode u Sao Paulu (FOTO)

Crne, bele ili šarene modne kombinacije neizostavno su praćene zlatnim detaljima bilo u vidu veza, nakita, nitni ili dugmića
Moda
01:10h Autor:
Ništa bez zlatne: Versaće na Nedelji mode u Sao Paulu (FOTO)
Foto: AP

Crna i zlatna su već prepoznatljiva dobitna kombinacija modne kuće Versaće a potvrđena je još jednom na Nedelji mode u Sao Paulu. Kolekcija je predstavljena ekskluzivno u Brazilu kao rezultat saradnje sa specijalnom prodavnicom Riachuelo.

Zlatna boja dominira u kombinaciji sa jednobojnim odevnim predmetima jednako kao i sa onima na kojima vladaju mešavine jarkih boja. Provlači se kao niti veoma zanimljivog veza na krop topovima, suknjama ili majicama, kao nitne ili dugmad ali i kao dominantan nakit u boji zlata. Bela podloga za zlato jednako je efektna kao i crna.

Profimedia
Profimedia

Čak ni savršen spoj ljubičaste i narandžaste na laganim letnjim materijalima nije mogao da prođe bez zlaznih detalja. Obavezni su kao print, minđuše, ogrlice ili čuveni Versaće kajiš - lanac.

A kako Donatela Versaće izgleda izbliza i zašto je ceo svet brujao o njenim operacijama pogledajte OVDE.

Profimedia
Profimedia

Razigranost boja i materijala ove kolekcije predstavljena je upravo tako - kao igra. Pista po kojoj su manekenke hodale bila je zapravo luna park u čijem su centru modeli kružili na autićima autodroma nalik onom iz našeg detinjstva.

AP
AP

Ipak, bez obzira na motive iz detinjstva, revija je namenjena malo starijim devojčicama čiju su maštu dodatno rasplamsali goli do pojasa manekeni sa mornarskim kapicama koji su vozili "automobile za sudaranje".

Reuters
Reuters

Polu goli mladići bili su i pratnja Donateli na kraju šoua.

AP
AP

Donatela je, u haljini iz ove kolekcije, pozdravila publiku pokazavši da prati trend koji je zahvatio poznate - bez brushaltera.

AP
AP

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs