Ne želi da bude druga

Zbog Gvinet Paltrou raskinuli njen bivši muž i Dženifer Lorens

Kris Martin još nije preboleo Gvinet, a Dženifer ne želi da bude na drugom mestu muškarcu s kojimje u vezi, te je raskid tromesečnog zabavljanja za nju konačan
Šuška se
12:22h Autor:
Zbog Gvinet Paltrou raskinuli njen bivši muž i Dženifer Lorens
Foto: Reuters

Gvinet Paltrou uspela je da rastavi bivšeg muža Krisa Martina i njegovu sada već bivšu devojku Dženifer Lorens.Pevač grupe Koldplej i glumica raskinuli su prošle nedelje tromesečnu vezu, a američki tabloidi za to okrivljuju Gvinet.

Naime, muzičar s bivšom ženom i decom Epl i Mozizom, koju su dobili tokom desetogodišnjeg braka, provodi previše vremena, zbog čega je oskarovka, poznata po padanju na crvenom tepihu, ali i golim fotkama koje joj je ukrao haker, rešila da ga ostavi.

Mnogima nije bilo jasno zašto se naljutila kad su Gvinet i Kris još u martu, kad su saopštili da se razvode, izjavili da će se uvek držati zajedno.

- Došli smo do zaključka da, iako se veoma volimo, treba da ostanemo rastavljeni. Uvek ćemo biti porodica i na mnogo načina smo bliži nego ikad dosad - saopštio je tada bivši bračni par.

Ipak, Dženifer nije mogla da podnese da bude na drugom mestu čoveku s kojim je započela vezu nakon rastanka s kolegom Nikolasom Holtom. Za nju je odluka o raskidu definitivna.

- Dženifer nije mogla da se takmiči sa Gvinet. Očigledno je da Kris nije preboleo bivšu ženu, a njihov prioritet su deca. Dženifer ga zaista poštuje, ali ona želi muškarca koji joj je potpuno posvećen, a Kris je u poslednje vreme provodio mnogo vremena sa Gvinet i njihovom decom. To je bilo previše za Džen. Ona ne želi nikome da bude druga - ispričao je izvor i dodao:

- Gvinet i dalje ima kontrolu nad Krisom, što nije poželjno za potencijalne devojke. Kako trenutno stvari stoje, nijedna normalna osoba ne bi želela da bude njihov privezak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs