Za savršeno stilizovanu damu

5 stvari koje svaka žena može da uradi kako bi uvek izgledala tip-top!

Vaša lična "uniforma" bi trebalo da obuhvata dve stvari: da bude odraz vašeg ličnog stila i da vam laska
Moda
23:02h Autor:
5 stvari koje svaka žena može da uradi kako bi uvek izgledala tip-top!
Foto: Shutterstock

Ukoliko ste jedna od onih dama koja skoro uvek ima osećaj da joj fali "ono nešto malo" da bude u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, naredni saveti su baš za vas.

Ne treba posebno naglašavati koliko je bitno da svaka žena vodi računa o tome kako izgleda, da uvek bude čista i mirišljava. Ali šta je ono što će vašoj pojavi u svakom trenutku dati poseban čar, otkrijte u nastavku.

OVDE pročitajte savete za savršen stajling ove jeseni!

1. Ne izlazite iz kuće bez barem jednog zanimljivog modnog dodatkaNe biste kuvali jelo bez začina, zar ne? Ono što je začin za svaki obrok, to su modni detalji za odevnu kombinaciju. Zato, ujutro, pre nego što izađete iz kuće, proverite da li na sebi imate neki zanimljiv aksesoar. To može biti neki upečatljiv komad nakita (ogrlica, minđuše, narukcica), naočare za sunce, ešarpa, torbica. Oni mogu oplemeniti svaku kombinaciju, pa i onu najjednostavniju, te učiniti da budete primećene na ulici, prenosi whowhatwear.com

2. Izujte ravne cipele koje skoro da ne skidate, i posegnite za štiklama (barem ponekad)

Jednostavno rečeno: štikle "uzdižu" vaš izgled - doslovce. Poznat vam je onaj osećaj kada obujete svoje omiljene cipele na štiklu i istog trenutka vam skoči nivo samopouzdanja? To ne znači da treba svaki dan da nosite štikle, pogotovo ukoliko znate da vas čeka nekoliko napornih sati, ali i povremena zamena ravne obuće onom sa većom petom, napraviće razliku.

Kako da od jedne haljine napravite 7 kombinacija, pogledajte OVDE.

3. Dodajte jedan element iznenađenja svom stajlingu

Najbolji autfit često ima jedan neočekivan element. Bilo da je to neka neobična marama ležerno prebačena preko ramena, džemper vezan oko vrata, karmin jače boje ili marama oko ruke (kao narukvica). Postići ćete dobar efekat i razbiti monotoniju jednostavne odevne kombinacije.

OVDE saznajte šta vaš izgled govori o vašem karakteru!

4. Igrajte na sigurno

Kad god ste u nedoumici šta da obučete, prisetite se koji deo svog tela najviše volite i smatrate najzgodnijim. Potom, obucite se tako da to i istaknete - bilo da su u pitanju vaše duge noge, lepa zadnujica, ramena, struk, grudi.

OVDE otkrijte kako da jedno parče tkanine upotrebite na 20 načina!

5. Utvrdite svoju "uniformu"

Vaša lična "uniforma" bi trebalo da obuhvata dve stvari: da bude odraz vašeg ličnog stila i da vam laska. Pronalaženje sopstvenog stila odevanja olakšaće vam svaku narednu kupovinu i rešiti nedoumice prilikom spremanja za izlazak. Bilo da su u pitanju uske farmerice, suknje do kolena ili duboke čizme uz ležernu košulju, bitno je da to vama stoji da se vi u tome osećate seksi i prijatno.

OVDE saznajte kojih 6 caka usporavaju starenje - vreme je da učinite nešto za sebe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs