Vrela mediteranska krv

Sveto srce, krv, korida i ljubav: Dolče i Gabana na Fešn viku u Milanu (FOTO, VIDEO)

Strast svakog elementa kolekcije za proleće / leto 2015. ogleda se u detaljima inspirisanim koreadorima, flamenko plesačicama ali i snagom ranjenog bika
Trendovi
05:52h Autor:
Foto: Fonet / AP
1 / 7 Foto: Fonet / AP

Domeniko Dolče i Stefano Gabana u najnovijoj kolekciji za proleće / leto 2015 oživljavaju koridu i vrelu mediteransku krv Španjolki.

Kontrasti su vidljivi na svakom detalju kolekcije predstavljene na Fešn viku u Milanu. Kolorit je crno-beli, crveno-crni, zlatno-crveni i na kraju crveno-beli. Sa elementima inspirisanim koreadorima, matadorima, flamenko igračicama ali i snagom ranjenog bika, Dolče & Gabana preneli su strast na piste.

http://www.youtube.com/watch?v=CqiT2zEFiNU
Sveto srce (katolički simbol Isusovog srca koje predstavlja njegovu ljubav prema čovečanstvu) glavni je motiv kolekcije i nalazi se gotovo na svim njenim elementima. Pored srca, upečatljivi su i krv crveni karanfili koji nisu samo deo španske tradicije već i posveta Dolčeovoj majci kojoj su bili omiljeni cvet.

Neprevaziđene zvezde manekenstva Linda Evanđelista i Eva Hercigova prošetale su pistom na ovoj ženstvenoj, seksi, moćnoj i reviji, a više modela i atmosferu pogledajte u videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...