Teniske suknje na malo drugačiji način

Kolekcija Serene Vilijams: Njujork je grad njenog trijumfa (FOTO)

Animal print, crna koža, rajferšlusi i suknjice prepoznatljivog kroja deo su kolekcije za sledeće proleće i leto koje je najbolja teniserka sveta predstavila na Fešn viku u Njujorku
Moda
07:30h Autor:
Kolekcija Serene Vilijams: Njujork je grad njenog trijumfa (FOTO)
Foto: Fonet / AP
1 / 11 Foto: Fonet / AP

Svega dva dana nakon pobede na US openu, najbolja teniserka sveta pobrala je aplauze i na predstavljanju svoje najnovije kolekcije na Fešn viku u Njujorku.

Serena Vilijams je na modne piste iznela svoj predlog za proleće i leto naredne godine, ali zašto čekati - sve je ovo veoma nosivo već ove jeseni.

Koža, rajsferšlusi i mini suknje "A" kroja nisu se slučajno našli u njenoj kolekciji već kao da oslikavaju Sereninu pojavu na kakvu smo navikli.

Crna osnova i jarke boje definitivno prolaze u sva četiri godišnja doba, a Serena se poigrala i sa maskirnom šarom tako da je nežnije forme ukombinovala sa militari lukom.

Uz sve to najpoznatija dizajnerka iz sveta sporta ukombinovala je i animal print koji i sama često nosi, i koji joj je kao odevna kombinacija doneo sreću pre dva dana kada je osvojila 18. gren slem titulu.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs