Moda joj je podjednako bitna kao i muzika

Gven Stefani se vratila u dizajnerske vode: Zavirite u njenu kolekciju (FOTO)

Manekenke su nosile njene urbane printove i šarene dezene, a sama pevačica je svoju kolekciju za proleće/leto opisala kao mešavinu plemeskih i grafičkih printova koji su iskombinovani sa uticajima Jamajke
Moda
12:56h Autor:
Gven Stefani se vratila u dizajnerske vode: Zavirite u njenu kolekciju (FOTO)
Foto: AP
1 / 2 Foto: Instagram / Gwenstefani

Pevačica Gven Stefani tri godine nije imala reviju svojih kreacija, ali se na Nedelji mode u Njujorku vratila u centar dizajnerskih dešavanja.

Za tu priliku, Gven je obukla ružičasto-crni komplet smelog printa kojeg je iskombinovala sa crnim sandalama sa visokim štiklama.

Kako je izgledala maturska haljina Gven Stefani koju je sašila njena mama pogledajte OVDE.

Manekenke su nosile njene urbane i šarene dezene, a sama pevačica je kolekciju za proleće/leto svog brenda L.A.M.B. opisala kao mešavinu plemeskih i grafičkih printova koji su iskombinovani sa uticajima Jamajke.

Pevačica i dizajnerka nije propustila priliku da otkrije detalje iz bekstejdža, pa je sa fanovima na svom Instagramu podelila selfi sa manekenkama, kao i deo atmosfere sa same revije.

Inače, Gven je izjavila da nije učestvovala na Nedelji mode poslednjih godina jer se ova manifestacija poklapala sa polaskom njenih sinova u školu.

Pevačica nije oduvek imala ovako zavidnu liniju. OVDE pogledajte kako je izgledala kao bucmasta tinejdžerka.

Da podsetimo, Gven je u braku sa pevačem Gevinom Rosdejlom 11 godina, pre 6 meseci su postali roditelji trećeg sina, a već imaju dečake Kingstona (7) i Zumu (5).

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs