Leto je njihovo vreme

Tufne su ponovo u modi: Izabrale su ih Monika Beluči i Sara Džesika Parker (FOTO)

Tufne su zahvalne za svako doba godine i za svaku priliku, a poznate dame se sve više odlučuju za njih kada je pojavljivanje na crvenom tepihu u pitanju
Moda
17:46h Autor:
Tufne su ponovo u modi: Izabrale su ih Monika Beluči i Sara Džesika Parker (FOTO)
Foto: Beta
1 / 17 Foto: Beta

Modni trendovi vraćaju se poput bumeranga, a sada je na red došao tufnasti dezen. Tufne su zahvalne za svako doba godine i za svaku priliku, a poznate dame se sve više odlučuju za njih kada je pojavljivanje na crvenom tepihu u pitanju.

Sara Džesika Parker za dobrotvornu gala večeru u Nju Jorku obukla je hipi dugačku belu haljinu sa šarenim tufnama. Iako je kreacija bez bratela i sa neobičnim spuštenim rukavima privukla dosta pažnje, najviše su se isticale tufne pastelnih boja.

A kako izgleda obuća sa potpisom Sare Džesike Parker pogledajte OVDE.

Tilda Svinton se odlučila za ozbiljniju tufnastu varijantu za premijeru filma Ledolomac (Snowpiercer) u Los Anđelesu. Elegantna bordo haljina do ispod kolena sa čamac otvorom je imala interesantne detalje na struku sa obe strane, a neravnomerno raspoređene tufne svetlijih boja upotpunile su celokupan izgled kreacije.

Monika Beluči se na nedavno održanom Kanskom festivalu pojavila takođe u tufnastoj haljini, ali skromnijeg dezena. Međutim, kroj crvene haljine sa crnim tufnama bio je pun pogodak za lepu glumicu, jer je pratio liniju Monikinog tela i istakao sve njene raskošne obline.

Ova lepotica, inače, u 50. godini parira daleko mlađim koleginicama, a na pomenutom festivalu je ukrala pažnju svih prisutnih - zašto, saznajte OVDE.

Najzanimljiviju tufnastu haljinu je nosila Marion Kotijar na Met gala balu. Teget haljina izgledala je kao da je providna i da ima rupice u obliku tufni, a postava u boji kože bio je pun pogodak, čineći kreaciju izuzetno efektnom.

Ova dobitnica Oskara uvek bira neobične kreacije. OVDE pogledajte kako je izgledala njena haljina od dugmića koju je nosila na Kanskom festivalu.

Ostatak fotografija tufnastih kreacija ovih dama, kao i ranije izbore tufni drugih poznatih žena pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs