Za dame sa stavom

Vreme je za šešir: Pronađite pravi model, zaštite se od sunca i pokažite šta je elegancija (FOTO)

Nema potrebe da čekate prijem na dvoru da biste prošetale svoj šešir. Leto je stiglo i šešir je dobrodošao u gotovo svakoj prilici, zato pustite mašti na volju
Moda
14:30h Autor:
Vreme je za šešir: Pronađite pravi model, zaštite se od sunca i pokažite šta je elegancija (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 17 Foto: Reuters

Slameni u retro seoskom stilu, safari model, pravi damski sa velikim obodom ili heklani sa trakom u boji vaše haljine - potpuno je svejedno! Šešir se na velika vrata vraća u stajling žene koja ostavlja jak utisak.

Koji god model da izaberete, slobodno ga prošetajte i ponosno izdržite svu pažnju koju ćete svojom elegancijom izazvati. A, ima li boljeg doba godine za to od ovog?

OVDE pogledajte 50 originalnih kupaćih kostima za leto.

Nekada je bez šešira bilo gotovo protivzakonito pojaviti se u javnosti, kasnije je to pravilo zadržano kao "obavezno" na hipodromu i konjskim trkama, a šešir je lagano nezasluženo pao u zaborav i čekao samo dvorske prijeme da ga se neko seti.

Međutim, tokom 146. Belmon Stejksa, konjskih trka u Njujorku, dame su prošetale najrazličitije modele šešira i dale jedinstven modni pečat samom događaju koji je održan 7. juna. Mnogi svetski mediji su ispratili pomenuti događaj, a dame su ponosno pozirale pred objektivima fotoaparata.

Pogledajte galeriju sjajnih šešira ispod teksta, i ne libite se da slične prošetate gradom jer bolje zaštite od sunca nema. Osim toga, jedan ovakav modni detalj podići će vam samopouzdanje, a i vrlo je zahvalan za kombinovanje. Uz određenu mašnu ili cvet, jedan šešir možete da nosite na više načina.

Inspiraciju pronađite u našoj galeriji fotografija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs