TREND

4 MODELA ŠALA SA KOJIM NEMA GREŠKE:Oni više nisu samo potreba, oni su aksesoari koji podižu svaki stajling na viši nivo!

Prava hladnoća, kako kažu, tek dolazi, a veliki, topli šal tada nam može biti prijatan i nežan zaštitnik.

Moda
Autor:
4 MODELA ŠALA SA KOJIM NEMA GREŠKE:Oni više nisu samo potreba, oni su aksesoari koji podižu svaki stajling na viši nivo!
Foto: Instagram / xeniadonts

Ne treba zaboraviti ni kako je ovaj zimski komad i koristan modni dodatak kojim itekako možete promeniti ili naglasiti stajling. Da, da, dugi kaput i čizme mogu delovati pomalo dosadno - zanimljiv šal će spasiti stvar.

Šal u šarenim bojama će razbiti često tamnu zimsku kombinaciju, a šal može biti i ključan komad kad je preminezioniran, s napadnim printom ili proštepan (što je jedan od vrućih trendova. Ruku pod ruku s proštepanim jaknama stigli su i šalovi).

Uz apsolutnu funkcionalnost, šalovi su i modni element i najbolji zimski šalovi ne samo da su izrađeni od toplih materijala poput vune, već su i toliko kuč da ih često ne skidamo ni u zatvorenom prostoru.

Evo četiri modela koja su ove zime veoma popularni.

1. Veliki karirani šal-pokrivač

Velik tako da se možete njime i zaogrnuti ili ga pak nekoliko puta obmotati oko vrata za dodatnu toplinu, ovaj šal dolazi u lepom kariranom dezenu. Ovaj tipičan print upotpuniće sve vaše kombinacije kada je napolju jako hladno. Možete se odlučiti za tradicionalni tartan motiv ili veći dezen u bojama koje volite. 2. Predimenzionirani pleteni šal

Zamenite svoje komplete džempera šalom od debele vune koji možete uklopitit s drugim komadima od trikotaže. Jednako luksuzan i udoban kao vađ omiljeni džemper savršeno će vas utopliti u hladnim danima. 3. Šal s naglašenim logotipom

Veliki šal s upadljivim logotipom brenda biće zvezda svakog stajlinga. Možete ga poneti preko jednog ramena, stegnuti omiljenim kaišem u struku, ili ga nositi preko ramena uz minimalističku haljinu od trikotaže. 4. Proštepani šal

Došao nam je zajedno s prođtepanom jaknom koja je hit sezone. Praktičan i upečatljiv, postavljeni prođtepani šal će vas obaviti sa stilom i dodatno zagrejati. Influenserke su poludele za ovakvim modelima i zaista ih nose na milion načina.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs