Odgovor na Fešn vik

Kolor revolušn vikend: Moda sa Kariba puna života (FOTO)

Peta sezona modne smotre održane na Svetom Martinu potpuno opravdava svoj naziv Revolucija boja i predstavlja ženu u svim njenim bojama, energijama i sesksipilu
Trendovi
15:36h Autor:
Foto: Reuters
1 / 26 Foto: Reuters

Kada ostrvo Sent Marten reši da ponudi svoj odgovor na Fešn vik, a manifestacija se zove Kolor Revolušn 2014, shvatite da nema logičnijeg naziva za taj modni užitak.

 

Interesantni printovi i veseli i lagani materijali, predstavljeni tokom tri noći manifestacije, izgledali su kao da povetarac sa plaže stalno prolazi kroz njih.

 

Moda Kariba, puna ženstvenosti i boja, lako zavodi, a mnoge od haljina savrešno odgovaraju kako za koktel žurke kraj bazena, tako i za gala večeri u Njujorku.

 

Bilo da je reč o brokatu, svili, muslinu ili heklanim komadima, svaki od njih ističe lakoću pokreta, lepotu života i što je posebno važno ženske obline koje pomažu materijalu da se zanosno kreće zajedno sa ženom.

 

Inače, ostrvo Sent Marten ima 87 kvadratnih kilometara od čega je francuski deo na 53 a holandski na 34 kvadratna kilometra. Modele prikazane na ovom rajskom ostrvu pogledajte u galeriji ispod teksta:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...