Boja za 2013.

Trend dana: Zeleno, volim te zeleno

Nijanse zelene su obeležile piste Milana, Pariza i Njujorka, a zatim su hrabro zakoračile među obavezne komade svake žene koja voli modu
Moda
03:26h
Trend dana: Zeleno, volim te zeleno
Foto: Gucci Proleće/leto 2013
1 / 5

Smaragdno zelena, ona koja prosto miriše na tropsko cveće i šume Amazona, je inspirisala dizajnere tokom stvaranja kolekcija za sezonu proleće/leto 2013. godine, ali i za predstojeću jesen i zimu.

Petrolej nijansa je puna energije, idealna za minimalizmom inspirisane kreacije kuća Calvin Klein i Max Mara. Za veče odaberite dugu haljinu zelena boje, koja će se savršeno ukolopiti u tamno-plava i crne nijanse noći. Za dnevni izgled nosite zelene pantalone do članaka ili opuštene topove i tunike, materijala visokog sjaja.

Kako se zelena savršeno uklapa u minimalistički koncept, nosite je sa belom. Energija i svežina su baš ono što svakoj ženi treba, posebno tokom napornih, radnih dana na tropskim temperaturama.

Ukoliko ipak niste minimalista u duši, smaragdno i petrolej nijanse se savršeno uklapaju među trendi cvetne printove. Uz narandžaste dodatke, dobižete živu kombinaciju, koja neće proći nezapaženo. Neon boje polako blede, posebno neon zelena, te je vreme da se okrenete tajanstvenijim nijansama ove boje, koja stoji dobro svima, bez obzira na boju kose ili tena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs