Izaberite najlepše

Elegancija, šik ili glamur? Ove sezone možete pronaći sve to u #SenoritaxDeichmann kolekciji

Zablistajte ovog proleća i leta u najtrendi modelima obuće

Moda
08:42h Autor:
Elegancija, šik ili glamur? Ove sezone možete pronaći sve to u #SenoritaxDeichmann kolekciji
Foto: Deichmann

Kažu da je za jednu ženu najteže izabrati dobar par cipela. Zato je najbolje izabrati više dobrih cipela, a možete ih naći sve na jednom mestu- u novoj #SenoritaxDeichmann kolekciji, koja nudi sve što vam je potrebno da blistate ove sezone.

Od belih i jednostavnih, do onih u upečatljivim bojama i sa cirkonima- trendy patike će učiniti da se osećate moderno u svakom autfitu. Savršeno se uklapaju kako uz sportske, tako i uz elegantne stilove i modele, pružaju neophodnu udonost kako za šetnje u prirodi tako i za one po gradu- upotpunjavajući ženstvenom notom svaki vaš korak.

Deichmann
foto: Deichmann

Za večernje kombinacije, nepresušna inspiracija su elegantne salonke koje odišu stilom i sofisticiranim ukusom. Baš to je ono čime je Milica Pavlović ostavila svoj pečat na ovoj kolekciji, želeći da se svaka žena oseća posebno, dok joj savršeno stilizovane salonke daju podršku da može učiniti sve što poželi! One su nezaobilazan deo outfita svake uspešne poslovne žene, ali i savršen izbor za sve druge prilike u kojima želimo da elegancijom ostavimo jak utisak.

Deichmann
foto: Deichmann

Biti glamurozna u svakom trenutku više nije izazov uz nove sandale iz #SenoritaxDeichmann kolekcije! Bilo da su to one sa platformom od plute, visokom štiklom ili pak ravne, savršeno će upotpunjavati svaki autfit tokom toplih dana i noći koji su pred nama. Atraktivnih su dezena te se kombinuju uz sve letnje modele, od lepršavih haljina pa sve do poslovnih modela pantalona.

Deichmann
foto: Deichmann

Pripremite se da zablistate stilom večnog glamura! Novu kolekciju sa potpisom Milice Pavlović možete pronaći u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji. Takođe možete je pogledati i na www.deichmann.com.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs