Za lepše raspoloženje

50 nijansi žute: Boja sunca, limuna ili banane, ovog leta je pravi hit (FOTO)

Žuta od glave do pete ili samo kao detalj na cipelama, tašni, šeširu ili ešarpi, ovog leta je pravi hit. Najveća svetska modna imena nam poručuju da počnemo smelije da se igramo sa ovom bojom a mi vam predstzavljamo 50 predloga sa svetskih pista
Moda
16:08h Autor:
50 nijansi žute: Boja sunca, limuna ili banane, ovog leta je pravi hit (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 53 Foto: AP

Polje suncokreta, banana sa sladoledom od vanile, sunce, mimoze ili limun inspirisali su najveća svetska modna imena koja nam predstojeće dane boje u žuto.

Prada

, Armani, Kenzo, Vivijan Vestvud, Donatela Versaće i mnogi drugi pokazali su nam da se sa ovom bojom možemo igrati slobodnije nego ikad.

To nam je potvrdila i vojvotkinja Kejt Midlton pre nekoliko dana kada se u žutoj haljini naše kreatorke Roksande Ilinčić.

Iako se princ Vilijam šalio na njen račun rekavši joj da izgleda kao banana, nije uspeo da baci senku na njenu besprekornu pojavu.

Bilo da je reč o žutoj "od glave do pete" ili samo u detaljima, razne nijanse žute tu su da nam unesu dodatnu dozu lepog raspoloženja. Pojavljuje se u kombinaciji sa svim drugim bojama, na haljinama, kupaćim kostimima, šeširima, tašnama, cipelama pa i načarima za sunce.

Kakve tašne nam dizajneri predlažu za predstojeću sezonu, 75 predloga, pogledajte OVDE.

Zato u inat svima kojima je žuta sinonim za ljubomoru, prošetajte je samouvereno i veselo tako da oni budu ljubomorni na vas.

I, ne morate čekati da leto zvanično počne. Dovoljan je samo jedan žuti kišobran da ulepšate ove kišne dane! Jednobojna crna haljina biće mnogo efektnija ukoliko je prošetate u cipelama sa žutim đonom, a lagana ešarpa oko vrata sa žutim detaljima može učiniti da siva, plava, zelena ili bela odevna kombinacija prosto sine.

U galeriji ispod teksta pogledajte 50 predloga sa modnih pista širom sveta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs