Ko se boji džinsa još?

Trend dana: Teksas na teksas

Farmerice su večite, baš kao i teksas suknje, šortsevi i košulje. Zašto se onda ne bi usudili da iskombinujemo nijanse teksasa i napravimo originalnu i trendi kombinaciju teksasa na teksas.
Moda
17:24h
Trend dana: Teksas na teksas
1 / 6

Teksas komadi su popularni jer se lako transformišu od ležernih do nešto otmenijih varijanti. Trend nošenja dva ili više komada od teksasa je bio dugo zaboravljen, ali je tokom 2013. ponovo našao mesto u srcima dizajnera i aktuelnih modnih ikona. Teksas na teksas je trend namenjen i muškarcima i ženama, a ne završava se na odevnim komadima. Za leto 2013. godine, predlažemo da uz šorts od tamnog teksasa obučete laganu košulju od svetlijeg teksasa i sandale, naravno od teksasa. Iskomnujte ove komade sa zlatnim nakitom, koji je jedan od vodećih letnjih trendova i možete da krenete u šetnju gradom, na sastanak sa dragim ili u noćni provod.

Za poplularnost ovog trenda odgovrne su kuće Balmain, Marc by Marc Jacobs, Miu Miu i sve ostale koje uživaju da eksperimentišu sa modom. Među zvezdama koje su prve prihvatile ovaj trend je neprikosnovena Kejt Mos (Kate Moss), zatim Kejt Bosvort (Kate Bosworth), Rijana (Rihanna) i mnoge druge poznate dame.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs