Praktično i šik

Trend dana: Haljina od teksasa

Teksas nikada ne izlazi iz mode, ali je tokom leta 2013. godine postao jedan od najtraženijih materijala spajajući lepo i korisno
Moda
20:06h
Trend dana: Haljina od teksasa
Foto: Trendencias
1 / 9

Jednostavne i namenjene ženama različite dobi i interesovanja, teksas haljine su konačno našle svoje mesto među najzanimljivijim trendovima leta. Iako ih dizajneri vole, a nisam im odolele ni zvezde poput Rejčel Bilson (Rachel Bilson), Kejt Mos (Kate Moss), Kejt Bosvort (Kate Bosworth), Alekse Čang (Alexa Chung) ili Sijene Miler (Sienna Miller), haljine od teksasa su konačno pronašle put do običnih žena, te su preplavile ulice modnih metropola.

Lepota teksas haljine je u njenoj prilagodljivosti stilovima i prilikama. Tokom dana je možete nositi uz starke ili rimljanke, dok uz otmene potpetice dobijate ležeran večernji outfit. Što jednostavniji kroj teksas haljine odabere, to će biti lakše ukrasiti je nakitom ili ešarpom.

Teksas haljina može da se nosi svuda. Za plažu odaberite jednostavan model sa žabicama preko grudi, dok za veče možete da birate između onih ukrašenih čipkom ili 3-D cvećem. Za malo hladnije dane možete spojiti teksas sa teksasom, te preko haljine obući teksas jaknu ili bolero. Kako je klasičan teksas plave boje, lako se kombinuje, a najbolje izgleda sa crvenom, žutom i jarko plavom i zelenom bojom.

Teksas haljine nećemo nositi samo tokom leta, već i tokom jeseni, sa košuljama i džemperima. One su pravi primer praktičnih trendova, koji su dostupni svima, bilo da se odlučite za skuplje modele kuća Balmain, Rag & Bone i Rebecce Taylor ili jeftinije varijante brendova Topshop, Dorothy Perkins ili H&M.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs