trend

Zaboravite predimezionirane komade: Pripijene siluete su se vratile i izgledaju bolje nego ikad! (FOTO)

Ako su nas prošle godine trenerke - sa i bez sakoa - osvojile praktično spontano i na juriš, a mi se pomirili sa činjenicom da u skorije vreme nećemo nositi ništa što nema gumu u struku, sada je na pomolu nešto novo. Jednako udobno ali i dijametralno različito.

Trendovi 24.01.2021. - 21:43h Autor: Stil / buro247.rs
Foto: Profimedia

Okrivite kardigan od letos ili činjenicu da se suprotnosti uvek smenjuju ali silueta komada uz telo se vratila na mala-velika vrata. I to ne bilo kakva: počeli smo sa uskim haljinama, a stigli do potpunih antipoda predimezioniranih trenerki i bajkovitih haljina: tu su modeli od tankog pletiva i rastegljivih materijala koji pored toga što su pripijeni uz telo imaju i isečke na (svim) strateškim mestima.

 

Samanta Džouns je kraljica stila: Bez ovih odevnih komada ona ne bi bila to što jeste! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Isečci preko grudi, sa strane, šlicevi i nezaobilazna gola leđa su šlag na torti koji ovaj novi  trend izdižu iznad jednostavnog retro oživljavanja. Ako vam odjednom džemperići koji kao da su se skupili pri pranju, suknje i haljine koje "pucaju po šavovima" deluju kao najpoželjnija opcija nakon meseci provedenih u udobnim komadima koji su nas grlili poput figurativnih i bukvalnih pokrivača, izgledaju kao sve na svetu - niste sami.

 

Jedino što treba da zapamtite jeste da svi ovi modeli izgledaju najbolje kada je sve ostalo oko njih minimalno. Sjajna koža (i rumenilo koje će dati boju u obrazima), kosa koju kao da niste očešljali kad ste ustali i nešto zlatnog nakita jeste sve što vam je potrebno.

 

Pronađite inspiraciju u sledećim fotografijama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nensi Dojaka (@nensidojaka)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Hong (@vanessahong)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...