pogledajte

Brižit Makron u prelepom kaputu koji žene retko kad kupuju: Da li je vreme da se to promeni? (FOTO)

U narednim nedeljama širom Evropskih zemalja obeležavaju se Dani evropske baštine. Ova inicijativa pokrenuta na inicijativu Veća Ecrope i Evropske komisije, a prvo izdanje imala je 1984. godine u organizaciji francuskog ministarstva kulture.

Moda
Autor:
Brižit Makron u prelepom kaputu koji žene retko kad kupuju: Da li je vreme da se to promeni? (FOTO)
Emanuel i Brižit Makron, Foto: Profimedia

Ovogodišnje 37. po redu izdanje održava se pod sloganom "Baština i obrazovanje - celoživotno učenje".

U sklopu obelžavanja Dana evropske baštine, francuski predsednikEmanuel Makron i prva dama Brižit Makron posetili su gradić Kondome u kojem se nalazi hotel Polignac.

Njegova gradnja započela je 1760. godine, a od 1990. nosi titulu istorijskog spomenika što znači da je se i zvanično nalazi na popisu važne francuske kulturne baštine.

Ovako se Francuskinje oblače na jesen: One to znaju najbolje! (FOTO)

foto: Profimedia

Brižit i Emanuela na putu je dočekala kiša, a to je prvoj dami moglo da napravi mali problem s obzirom na kombinaciju koju je nosila. Opet je pokazala vernost modnoj kući Luj Viton odabirom njihovog kaputa u vrlo svetloj nijansi ružičaste boje koji je iskombinovala s bluzom iste boje, crnim pantalonama i crnim gležnjačama.

Idealna odeća za svaki oblik nogu: Sa ovim savetima izgledaćete kao supermodel! (FOTO)

foto: Profimedia

Prilikom kupovine kaputa, žene se često dvoume kada su u pitanju modeli u svetlim nijansama, pogotovo ako se radi o kaputima.

S obzirom na to da oni tradicionalno pripadaju zimskoj sezoni tokom koje su vremenske prilike vrlo promenjive, svetli kaputi mogu biti problematični za nošenje jer se lako prljaju u vlažnim vremenskim uslovima. Zato ćemo dva puta razmisliti pre nego što investiramo u takav komad i većina žena će radije odabrati neku manje osetljivu i(li) tamniju nijansu.

Kako se vama dopada ovaj njen izgled?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs