ovakav komplet je spas

Savršen komplet za vruće letnje dane: Obucite ovaj set i bićete moderni i šik i kada je najtoplije! (FOTO)

Letnje kolekcije istakle su razigrane trendove koji su u središtu modnog sveta još jednom predstavili raskošnu paletu boja, zaniljive dezene, lagane materijale i prozračne siluete. Spojeni zajedno, oni stvaraju odevne komade istovremeno ugodne za nošenje i efektne. Iako smo se unutar letnje garderobe još jednom okrenuli proverenoj kombinaciji omiljenih klasika i jednostavnih bazičnih komada.

Moda
Autor:
Savršen komplet za vruće letnje dane: Obucite ovaj set i bićete moderni i šik i kada je najtoplije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uz romantične haljine, prozračne košulje i prijatne pantalone širokih nogavice, setovi, popularno zvani kompleti, vratili su se kako bi u samo dva lagana odevna komada u trenu osvežili naš letnji ormar i stvorili savršenu kombinaciju.

Stilski trikovi za izduživanje figure: Nikada više nećete izgledati zdepasto i naduto! (FOTO)

Nakon nekoliko sezona vladavine odela u bezbroj različitih izdanja, proletnji i letnji trendovi doneli su i šarmantne komplete koji klasični blejzer spajaju s mini suknjom, elegantne pamtalone s košuljom ili jednostavnim topom, a ženstvenu suknju s jednako zavodljivom bluzom. Osim omiljenih klasika spojenih u koordinirane setove koje krasi isti materijal i ista boja, kompleti stavljaju naglasak i na raskošne dezene koji svaki od kompleta, bilo da se radi o jednostavnom spoju pantalona i košulje ili trendi setu koji stvaraju suknja i kratki top, čine još efektnijim i privlačnijim.

Ove godine, kao najpopularnije izdanje šarmantnih letnjih kompleta istakli su se modeli od laganog i prozračnog lana.

Jednostavan, prozračan, svestran i s nekoliko nezaobilaznih izgužvanih linija, lan je tokom tople sezone uvek odličan izbor. Ove sezone, klasičan letnji materijal modni brendovi su iskoristili kako bi uz pomoć njega stvorili neke od najdivnijih letnjih modela među kojima su se istakli i divni setovi od lana.

Opuštenih krojeva i neodoljivo prozračni što mogu zahvaliti laganoj lanenoj tkanini, u trenu su se istakli kao savršen komplet za vruće letnje dane i postali novi Instagram favorit.

Kako ih nose popularne trendseterke pogledajte u nastavku...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs