ODLIČAN STAJLING

Haljina koja ističe ono najbolje na telu: Vodećem trendu nije odolela ni Kejt Midlton! (FOTO)

Vojvotkinja je ovog puta ispratila sve vodeće trendove

Moda
Autor:
Haljina koja ističe ono najbolje na telu: Vodećem trendu nije odolela ni Kejt Midlton! (FOTO)
Foto: Profimedia

Miljenica britanske javnosti, Kejt Midlton, i njen suprug princ Vilijam su ovog vikenda napustili svoj dom i posetili bolnicu kraljice Elizabete kako bi obeležili 72. godišnjicu od osnivanja zdravstvene organizacije NHS.

Za ovu priliku Kejt je izabrala vrlo modernu haljinu koja odlično stoji svakoj građi tela. Detalj u vidu kragne je trenutno popularan i sve trendseterke su poludele za njim.

Upravo kragne postaju vodeći letnji tren i zajedno sa naramenicama, koje su takođe aktuelne, vraćaju duh 80-ih godina. Ovakva ili slična haljina je obavezna u ormaru žene od stila ove sezone.

Osim što je u skladu sa svim modnim trendovima, ona zahvaljujući vezivanju oko struka, kreira figuru peščanog sata, a odličan je izbor za žene sa širim kukovima, jer će ih zamaskirati.

foto: Profimedia

Poznato je da Kejt voli plave nijanse, pa odabir boje nije iznenadio. Ostala je dosledna i kada su frizura i šminka u pitanju. Svedeno, a ujedno i vrlo elegantno izdanje je i ovog puta dobilo samo pohvale od strane modnih stručnjaka.

foto: Profimedia

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs