LAGANE, UDOBNE I TRENDI

Ova obuća je zaštitni znak leta:Jedan par morate imati-ženstvene, udobne i uklapaju se uz sve odevne kombinacije! (FOTO)

Espadrile su ovog leta apsolutnih hit kada je obuća u pitanju, a varijacije na temu su najrazličitije - od kože, preko pletenih, ravnih, sa platformom...

Trendovi 14.06.2020. - 19:41h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Platnene, kožne, pletene, u nežnim bojama ili dezenirane - espadrile su definitivno "must have" komad obuće za ovo leto.

 

Espadrile su mnogima jedan od najomiljenijih modela obuće za letnje dane i za mnoge nikada nisu ni izašle iz mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita (@evita_collections) on

To ne iznenađuje, s obzirom da se espadrile veoma lagana, komforna i praktična obuća, a u isto vreme vrlo ženstvena i ona koja se uklapa uz gotovo svaki autfit. Šta više poželeti od para obuće...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evita (@evita_collections) on

 

Akcenat na vrhu

 

Klasične espadrile dobile su ove sezone mali pomak u vidu vrha koji je naglašen u drugoj boji. Osim tradicionalnih modela od platna, veoma su aktuelne i kožne. Izuzetno praktične, sjajno će stajati uz različite odevne kombinacije i mogu se nositi u najrazličitijim prilikama - od posla do plaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mass Shoes (@mass.shoes) on

Pletene espadrile

 

Za ljubiteljke svetlijih modela od tkanine, tu su pletene espadrile. One dolaze u različitim modelima, a variraju od jednostavnih sportskih s tankim đonom do romantičnih, sa kaišićima i trakicama i balogom platformom. U ovom materijalu, espadrile zaista deluju veoma ženstveno i pomalo vintidž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by [espadrij] l'originale (@espadrij) on

Animal print

 

Animal print je aktuelan i ove sezone, a preselio se i na obuću, pa su tako espadrile sa varijacijama ovog printa veoma dopadljive, uočljive i ekstravagantne i već su našle svoje mesto kod ljubiteljki ovog dezena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by carolina (@carolitagr) on

Romantične

 

Espadrile ukrašene trakama koje idu oko noge, kao i espadrile sa mašnama i romantičnim printovima, u nežnim i ženstvenim tonovima, već su zadobile najviše simpmpatija svih dama, ali i modnih kritičara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolita Pimenta Oficial (@lolitapimenta) on

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...