Fešn vik u Parizu

Šoping glamur: Šanel revija u supermarketu (FOTO)

Najnoviji modeli Karla Lagerfilda za Šanel toliko su nosivi, da su na pariskoj Nedelji mode predstavljeni na reviji čiju su scenografiju činili rafovi supermarketa
Moda
20:46h Autor:
Šoping glamur: Šanel revija u supermarketu (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 34 Foto: Reuters

Šanel za svaki dan poruka je nesvakidašnje revije kojom se ova kuća predstavila na Fešn viku u Parizu.

Pink, narandžasta, zelena i crvena deo su veselog kolorita koje je Karl Lagervild uneo u naš svakodnevni život. Ipak, neizostavne su i crna, siva i metalik bez koje se neće moći ni sledeće sezone.

OVDE možete pogledati 50 crnih i belih komada predstavljenih na ovoj Nedelji mode, a čak 70 metalik predloga sa njujorškog Fešn vika OVDE.

Moderna Šanel žena izgleda glamurozno čak i kada ide u nabavku svakodnevnih namirnica, pa tako savršeno udobnu obuću bez problema kombinuje sa biserima oko vrata i ne zaboravlja da naglasi struk.

Patike, od plitkih do onih koje "glume čizme" neizostavni su deo "ready to wear" kolekcije Šanela i sjajno se kombinuju sa pantalonama, helankama, suknom do kolena ili dugačkim mantilom.

Više fotografija sa ove revije pogledajte u galeriji ispod teksta, a kako je izgledala Rijana u prvom redu publike pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs