Nedelja mode u Parizu

Pariz Fešn Vik: 50 nijansi crne i bele (FOTO)

Crna i bela su nezaobilazne u sezoni pred nama, a mi vam predstavljamo najupečatljivije sa aktuelne Nedelje mode u prestonici Francuske
Moda
21:20h Autor:
Pariz Fešn Vik: 50 nijansi crne i bele (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 51 Foto: Reuters

Crna, bela kao i njihova kombinacija definitivno ne silaze sa trona ni naredne sezone, a pečat na takvu odluku stavio je i aktuelni Fešn vik u Parizu!

Crna od šešira do cipela, snežno bela do boje slonove kosti ili igranje sa paletom ove dve kraljice koju mnogi i ne zovu bojama, iznova pokazuju koliko mašte mogu da probude kod vodećih svetskih dizajnera. Za vas smo izabrali 50 najupečatljivijih koje možete pogledati u galeriji ispod teksta.

Iako su mnoge kolekcije unele mnoštvo boja u sledeću sezonu, crna i bela dominiraju na ovogodišnjem predstavljanju "ready to wear" u francuskoj prestonici, i podsećaju da nikad nije sve ispričano kada je reč o ove dve boje.

Od stroge elegancije i krutih materijala, preko pletenine pa sve do kože i veštačkog krzna, crna i bela nam pružaju neograničene mogućnosti. Vodeću ulogu ipak su preuzeli "providni momenti". Ispod elegantne i mistične crne, sve češće nazire koža, sa ili bez donjeg veša. Tu je mnoštvo čipke, muslina, tila, svile i svega ostalih tankih i lešršavih materijala zaduženih da zagolicaju maštu.

Mestimični izleti u metalik varijante ili šljokice i štars koji provejavaju, ipak su ređa pojava na crnim i belim komadima predstavljenim u Parizu. Mnogo jednostavnije i čistije forme ostavljaju vam mogućnost da se poigrate sa nakitom, ali ipak pazite da ne preterate!

A kako su crna i bela predstavljene u Njujorku, u takođe 50 primera koje smo odabrali za vas, pogledajte OVDE.

Pogledajte galeriju ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs