Umesto standardnih potpetica dobar izbor su i - patike!

Da je sintagma ''novi trend'' postala sinonim za spajanje nespojivog, dokazuje i najnovija praksa nošenja patika uz vrlo elegantne kombinacije.

Trendovi
11:31h
1 / 12

Glavne predstavnice trendseterske ekipe, među kojima prednjače blogerke i modne urednice, već uveliko šetaju obuću, do juče isključivo namenjenu za trčanje.

Sve je počelo sa starkama, koje su se još pre par sezona vratile na velika modna vrata, prešavši iz alternative u pravi mejnstrim. Zatim je brend Isabel Marant svojim specifičnim modelom na skrivenoj platformi napravio pravu malu revoluciju u svetu patika.

Danas se već uveliko nose modeli svih brendova, čak i onih predviđenih za bavljenje sportom. Zanimljivo je da se kombinuju bez ikakvog konkretnog pravila, već potpuno van konteksta. Elegantna košulja, cigaret-pantalone i poslovan kaput, odjednom se uparuju sa roze patikama. I da, niko neće ovo nazvati modnim zločinom. To je samo još jedan jasan dokaz da je moda izašla iz doba strogih ograničavajućih pravila i da je igranje s njom doživelo svoju praktičnu primenu. Nije više pitanje koliko nam se dati trend sviđa, već koliko smo hrabri da ga isprobamo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...