Sve zarad profesionalizma

Šokirala izgledom: Kendal Džener na reviji Marka Džejkobsa (FOTO)

Osamnaestogodišnja manekenka je prošetala pistom na reviji slavnog Marka Džejkobsa, a na sebi je imala prozirnu braon majicu, smeđu periku i izblajhane obrve
Moda
09:18h Autor:
Šokirala izgledom: Kendal Džener na reviji Marka Džejkobsa (FOTO)
Foto: AP
1 / 13 Foto: AP

Kendal Džener je šokirala je svojom pojavom na modnoj pisti. Nije tajna da je lepa i mlada polusestra slavnih Kardašijanki nakon pojavljivanja u njihovom rijalitiju odlučila da se ostvari kao model.

Međutim, dosad nismo imali prilike da se vidimo u ovakvom izdanju. Osamnaestogodišnja Kendal je prošetala pistom na reviji slavnog Marka Džejkobsa u prozirnoj smeđoj majici, s kratkom smeđom perikom i sa izblajhanim obrvama.

Kendal je svoju modnu karijeru počela već sa 14 godina, a prošle godine je prešla u modnu agenciju The Society Management, koja između ostalih zastupa i Adrijanu Limu.

"Mislim da me neki ljudi ne doživljavaju ozbiljno. Želim da budem model otkad sam imala 13 godina i da radim sa velikim imenima", izjavila je manekenka, kojoj je želja počela da se ostvaruje.

Inače, na reviji Marka Džejkobsa tokom Nedelji mode u Njujorku dominirali su braon, sivi i bež tonovi i jednostavne forme, uz poneki pastelni komad garderobe. Više modela iz ove Džejkobsove kolekcije možete da pogledate u galeriji ispod:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs