Besprekoran izgled

Mišel Obama zadivila sve u plavoj haljini Karoline Herere (FOTO)

Supruga američkog predsednika svojim izgledom je oduševila sve prisutne na Državnoj večeri, a velika zasluga za njen stajling pripada kreatorki Karolini Hereri, čiju je haljinu nosila
Moda
05:04h
Mišel Obama zadivila sve u plavoj haljini Karoline Herere (FOTO)
Foto: Reuters

Prva dama Amerike Mišel Obama pojavila se na godišnjoj Državnoj večeri u besprekornoj plavo-crnoj čipkanoj haljini Karoline Herere.

Dok su se ona i njen suprug Barak pozdravljali sa francuskim predsednikom Olandom u foajeu Bele kuće, svi su bili zadivljeni njenim odevnim izborom.

Venecuelanska dizajnerka Herera je poznata po svojim elegantnim haljinama, što njene kreacije čini savršenim izborom za prilike poput ove.

Ovo nije prvi put da Mišel nosi haljinu poznate kreatorke. Prošle godine u junu zablistala je u sivo-crno Hererinoj haljini na večeri sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Berlinu.

Da je Karolina jedna od omiljenih kreatora gospođe Obama pokazuje i fotografija na kojoj ona nosi teget-belu haljinu do kolena sa cvetnim detaljima.

Međutim, Mišel ima i druge miljenike iz sveta visoke mode. Tako je u nekoliko prilika nosila haljine Džejsona Vua, kome je pripala čast da oba puta na Obaminim inauguracijama nosi upravo njegove kreacije.

Crvena haljina sa druge inauguracije kasnije je bila izložena u jednom muzeju, zajedno sa Džimi Ču cipelama koje je nosila tom prilikom.

Manje glamurozne, ali podjednako elegantne haljine Džejsona Vua Mišel je nosila i tokom brojnih drugih dešavanja, kao što je konvencija u Beloj kući o zdravoj ishrani mladih.

Takođe, jedan od njenih omiljenih kreatora Vu dizajnirao je i crno-belu haljinu sa tufnama koju je prva dama nosila na jednoj svečanosti u čast volontera, a koju je savršeno iskombinovala sa crnim kaišem i strogom punđom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs