Koji je vaš izbor?

Prolećni trendovi: Resice, trapezaste pantalone i grafički print

Ovo su modni dodaci koje morate imati ovo proleće kako biste zablistale sa prvim sunčevim zracima
Moda
15:20h Autor:
Prolećni trendovi: Resice, trapezaste pantalone i grafički print
Foto: Thinkstock

Stiže proleće, pa se tako i obožavateljke modnih trendova lagano prebacuju na prolećne trendove i već polako smišljaju koje će nove odevne kombinacije nositi toplijih dana.

Jedan od zanimljivijih proletnjih trendova svakako je boho i džipsi stil koje možete izneti bez problema i sa nekom starom odećom koju imate u ormaru i tako je kombinovati sa novim super idejama.

Evo nekoliko predloga kako da modno začinite uvod u toplije dane!

Jakna od brušene kože

Ovakva jakna je idealan proletnji komad odeće. Još ako uz to po sebi ima i resice, sjajan je izbor za uvod u proletnju modu.

Pantalone sa širokim nogavicama

Verujemo da su ovaj odevni komad devedesetih nosile gotovo sve devojke i zaista uživale u njemu. Pantalone sa trapez nogavicama su već nekoliko sezona opet u modi, pa ih slobodno iskombinujte sa nekom širom crop majicom koja otkriva gornji deo stomaka i uživajte u retro stilu.

Grafički print

Haljine i pantalone sa raznim printevima i dalje ne prestaju biti poželjne, stoga predlažemo ako još niste da svakako nabavite jedan takav trendi odevni komad.

Resice

Resice su se prošlih sezona vratile na modni plan u velikom stilu. Ovog proleća ih upotrebite u ime boho stila i pretvorite ulicu u pravu proletnu modnu pistu.

Čupavi kaputić

High street ponuda ove je zime ponudila mnoštvo zanimljivih kaputića od umetnog krzna i drugih čupavih materijala. Dok još traje ovo hladnjikavo razdoblje, kombinujte ih sa haljinama i visokim čizmama. Kao super poželjni modni dodatak izaberite šešir i budite diva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs