Saveti za modernu ženu

Kombinezon je u modi: Izbegnite greške!

Moda nam je na velika vrata donela kombinezon koji je veoma zahvalan odevni predmet, ali greške koje pravimo prilikom njegovog nošenja su često katastrofalne
Moda
18:44h
Kombinezon je u modi: Izbegnite greške!
Foto: Beta

Kombinezon može da izgleda odlično, ali velika je šansa da će vam vizuelno skratiti noge, povećati zadnjicu i ličiti na pidžamu. Evo nekoliko ideja koje će ovaj komad učiniti praktičnim i superseksi.

Zaboravite disko

Verovatno ste već videli kako su ovi komadi izgledali osamdesetih, kada je postojala direktna veza između nijansi koje nabacite na sebe i toga koliko ste kul. Danas važe drugačija pravila. Šarene kombinezone nosite uz jednobojni kardigan, a jednobojne osvežite detaljima u boji.

Uparite ga s jaknom

Ukoliko nikada do sada niste nosili kombinezon, nosite ga ispod jakne ili blejzera jer će tako delovati elegantnije. Tonovi jakne i kombinezona trebalo bi da budu slični.

Noću uz štikle, danju uz ravne patike

Za večernji izlazak ga spojite s elegantnim cipelama s štiklom i decentnom pismo torbicom, za radni dan na poslu uz ravne patike i praktičnu torbu. Kombinezon zimi možete nositi i uz kožnu jaknu, kariranu košulju i cipele s platformom ili preko njega prebacite predimenzionirani karirani kaput.

Obratite pažnju na proporcije

Ukoliko imate fenomenalne noge, ali ne baš tako zategnut stomak, izaberite kombinezon koji u gornjem delu liči na ležernu bluzu ili top, a u donjem delu je uzak. Za kombinaciju zategnutih ruku i veće zadnjice, nabacite model na kojem su nogavice šire. Tri četvrt modeli dobro stoje samo dugonogim ženama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs