Kalendar za 2014. godinu

Uma Turman: Festivalski put oko sveta (FOTO)

Glumica je pozirala u luksuznim kreacijama kuća Versaće i Stele Mekartni. Proslave u kalendaru obuhvataju sve kontinente i uključuju Stounhendž, Brazil, Japan, Kinu i druge
Moda
14:40h
Uma Turman: Festivalski put oko sveta (FOTO)
Foto: Koto Bolofo
1 / 13 Foto: Koto Bolofo

Holivudska glumica Uma Turman, zasjala je na moćnim fotografijama Campari kalendara za 2014. godinu na kojima uživa u 12 intrigantnih i živopisnih festivala širom sveta.

Od prolećnog festivala u Pekingu, koji je ujedno i najveća proslava u Kini, do Hanamija u Japanu kada ljudi uživaju u lepoti trešnjinog cveta u proleće, kalendar za 2014. otvara prozor u svet i poziva ljude da krenu na put oko sveta za novim otkrićima.

Proslave u kalendaru obuhvataju svaki kontinent, a uključuju i proslavu letnje dugodnevice u istorijskom Stonhendžu u Engleskoj, kao i svetlucavi i uzbudljivi Reveilon u Brazilu, najveću novogodišnju proslavu na svetu. Zvezda kalendara, Uma Turman, nosi kolekcije prelepih haljina i cipela iz luksuznih modnih kuća kao što su Versaće, Stela Mekartni i Šopard.

Fotografije iz ovog kalendara, koji se ne prodaje, već se štampa u 9.999 primeraka i deli prijateljima Camparija širom sveta, pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs