Modni trendovi

Hit na crvenom tepihu: Jarki ruževi i niske punđe (FOTO)

Karmin jarke boje, stroge ili zalizane punđe i talasasta kosa u stilu zlatnog doba Holivuda zavladali su crvenim tepihom, a vi u njima možete da pronađete inspiraciju
Moda
22:56h Autor:
Hit na crvenom tepihu: Jarki ruževi i niske punđe (FOTO)
Foto: Reuters

Sofija Vergara

Tirkizni nakit podiže svaku kombinaciju, a zajedno sa tamnijoj puti i jarkim karminom Sofiji Vergari obezbedio je savršeni izgled.

Dženifer Lorens

Usne su u prvom planu - time se vodila mlada Oskarovka. Šminku je gradila na tamnom karminu, pa je ostatak mejkapa u netralnom tonu.

Tejlor Svift

Kovrdže u stilu zlatnog doba Holivuda su pun pogodak za crveni tepih, a to zna i pevačica Tejlor Svift. Kosu je skupila u nisku punđu sa talasastim pramenovima koji uokviruju lice, a usne je istakla jarko crvenim karminom.

Mila Kunis

Smoki ajz se najbolje slaže sa strogom frizurom poput punđe kakvu je nosila Mila Kunis.

Uma Turman

Uma se takođe opredelila za smoki ajz, koji je dovoljno upečatljiv pa ostatak mejkapa treba da bude neutralan, a savršeni dodatak celokupnom izgledu je opuštenija punđa.

Zoi Dešanel

Zoi nas je vratila u dvadesete godine prošlog veka. Glumica je kosu skupila u nisku punđu sa strane u koju je stavila beli cvet, a crvenim karminom postigla je glamurozan izgled.

Margo Robi

Strogo zalizana punđa je uvek dobro rešenje za crveni tepih, čega je svesna i "vučica sa Vol Strita".

Amber Herd

Zahvaljujući razbarušenoj punđi, lice dolazi do punog izražaja, mejkap je u prvom planu, a za takav izgled se odlučila verenica Džonija Depa.

Kejt Blanšet

Ona je odličnim trikom dugu kosu "skratila" u bob frizuru. Krajeve je podvrnula tako da joj kosa deluje kraće nego što jeste.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs