Prigrlili godine

Seksepil nema rok trajanja: 62-godišnji model za intimno rublje (FOTO)

Poznata modna kuća usprotivila se trendovima angažovanja mladih modela u svojim kampanjama, te za svoju novu liniju intimnog rublja zaposlila 62-godišnju Džeki
Moda
15:24h Autor:
Seksepil nema rok trajanja: 62-godišnji model za intimno rublje (FOTO)
Foto: Instagram / Americanapparelusa

Modna kuća American Apparel usprotivila se trendovima angažovanja mladih modela u svojim kampanjama, te za svoju novu liniju intimnog rublja zaposlila 62-godišnju Džeki (Jacky O’Shaughnessy).

Njenu fotografiju u čipkastom vešu firma je objavila na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici i Instagramu uz komentar: "seksepil nema rok trajanja".

Džeki je poslom modela počela da se bavi 2011. godine kada ju je jedan modni skaut primetio u njujorškom restoranu. Svoj prvi angažman imala je za kompaniju Advanced Basics i nazvala ga "veoma zabavnim".

"Toliko puta sam pročitala kako je posao modela u najmanju ruku bljutav. Ipak, meni je bio zanimljiv i kreativan. Zahtevao je mnogo energije i sposobnosti da komunicirate bez reči. Nije to bilo veliko snimanje sa puno ljudi koji galame okolo i pomažu vam. Bila je tu samo fotografkinja Marsha sa svojim fotoaparatom, tako da je bilo vrlo intimno", izjavila je 62-godišnjakinja.

Odluku da angažuju Jackie fanovi na Fejsbuku dočekali su s oduševljenjem. Mnogi su im čestitali što su "prigrlili godine", a jedna osoba je prokomentarisala: "Želim da vidim više modela kao što je ona! Sjajno!", dok je druga napisala: "Nadam se da ću i ja biti ovako lepa kad ostarim".

Ovo nije prvi put da je kontroverzni trgovac odećom prekršio "norme". Učinili su to i nedavno kada su u izlog svoje prodavnice u Njujorku postavili lutke sa vidljivim stidnim dlakama. Taj potez je naišao na različite reakcije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs