VIKTORIJA BEKAM

Jednostavno, a efektno: Ona je uzor svim poslovnim ženama širom sveta! (FOTO)

Viktorija Bekam viđena je ispred poznatog londonskog restorana za koji je ekskluzivno dizajnirala terasu povodom kraljevskog venčanja godine koje je u potpunosti zaokupilo pažnju britanske javnosti, a njen bezvremenski stajling koji je tog dana odabrala ni ovog puta nije mogao da prođe neprimećeno

Moda
Autor:
Jednostavno, a efektno: Ona je uzor svim poslovnim ženama širom sveta! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Iako je kritikovana od strane modnih kritičara zbog nedovoljno upečatljivog, pomalo dosadnog stajling koji je nosila na venčanju princa Harija i Megan Markl, kada pogledamo stil Viktorije Bekam jedno je sigurno, bivša spajsica uvek i u svakom trenutku dosledna je poslovnoj eleganciji, pa makar se takva pojavila i na kraljevskom venčanju.

Savršen detalj: Viktorija Bekam otkrila savršene cipele za izlaske! (FOTO)

foto: Profimedia

Suprug Dejvid Bekam možda je pokupio sve komplimente na račun svoje svečane odevne kombinacije, ali kada je u pitanju elegancija za svakodnevne prilike, tu je Viktorija modna šampionka.

foto: Reuters / Pool

Bivša pevačica i modna dizajnerka, koja danas slovi za jednu od uticajnijih ličnosti u svetu mode, viđena je ispred poznatog londonskog restorana "Scott's" za koji je dizajnirala terasu povodom kraljevskog venčanja.

Ni skupi preparati niti botoks: Viktorija Bekam podelila sa ženama tajnu svoje zategnute kože! (FOTO)

foto: Profimedia

Dizajnerka je svoje modno oko iskoristila za ukrašavanje terase prekrasnim belim grmovima i puzavicama u čemu joj je pomogla dizajnerka cveća Flora Starki. Viktorija je tu organizovala doručak na kojem je proslavila saradnju s poznatim restoranom, a njen stajling ponovo je probudio zanimanje.

Lepa dizajnerka obukla je smaragdno zeleno odelo s potpisom sopstvenog modnog brenda, elegantni sako bez kopčanja s decentnim bočnim rukavima čija je cena 1.600 evra kao i dugačke "palaco" pantalone na crtu koje koštaju 700 evra. Odelo je poput prave poslovne žene nosila uz jednostavnu elegantnu belu košulju i štikle s platformom koje su prekrile trendi pantalone.

Dejvid Bekam u suzama: Slavni bivši fudbaler nije ni slutio šta mu spremaju! (VIDEO)

1 / 3 Foto: Reuters / Pool

Celokupan stajling Viktorija je kao i obično začinila neizostavnim sunčanim naočarima i torbicom u boji konjaka s svojim potpisom čija je cijena 1.100 evra ukrašena zlatnim lančićem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs