pogledajte

Brižit Makron pokorila Pariz: Ovu šik kombinaciju je teško nadmašiti! (FOTO)

Kontroverzna prva dama Francuske ovih je dana u centru pažnje zbog neautorizovane biografije koja je podignula mnogo medijske prašine

Moda
16:01h Autor:
Brižit Makron pokorila Pariz: Ovu šik kombinaciju je teško nadmašiti! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Supruga Emanuela Makrona koja je od njega starija 24 godine, stalno oduševljava svojim modnim izborima zbog čega joj je i Vog dodelio laskavu titulu najbolje odevene dame na svetu.

Da su crveno-crne kombinacije efektne, Brižit jako dobro zna, pa je jednu takvu kombinaciju predstavila i na Nedelji mode u Parizu.

Brižit Makron oduševila modne kritičare: Prva dama u najzanimljivijem kaputu godine! (FOTO)

foto: Profimedia

Francuskinja je ponovo izazvala pravu senzaciju u još jednom tipičnom 'Brižit' izdanju: iskombinovala je moćan kraći kaput "military" kroja sa zlatnim dugmićima, kožne pantalone, crveni džemper i bajkerske gležnjače.

Urbani šik kakav bi odobrili modni kritičari širom sveta, prva dama Francuske odlično je upotpunila s nekoliko zanimljivih detalja: nemarno prebačenom maramom efektnog dezena i klasičnom torbom.

Inače, biografija nazvana "Brigitte Macron, l'affranchie" (Brižit Makron, oslobođena žena) privukla je pažnju ne samo francuske već i svetske javnosti, a u njoj je između ostalog otkriveno i da je aktuelni francuski predsednik Emanuel Makron u mladosti napisao i erotski roman inspirisan njihovom vezom. Osim te pikanterije, biografija donosi i neke do sada nepoznate detalje iz života prve dame.

Francuski predsednik otkrio: Šta on i Brižit Makron rade jednom nedeljno!

1 / 6 Foto: Profimedia

Francuska prva dama magistrirala je književnost, a prvi posao, u Protestantskoj školi u središtu Strasburgu dobila je odmah nakon prijave.

Kasnije je dobila učiteljsku diplomu koja joj je omogućila da predaje u srednjoj školi pa je počela da radi u katoličkoj srednjoj školi "La Providence" u Amiensu gde je i upoznala Emanuela Makrona.

Autorka biografije razgovarala je sa mnogo njenih bivših učenika, a svi se slažu da je bila jako strastvena i netipična profesorka koja je svoje učenike redovno vodila na pozorišne predstave, mnogo razgovarala sa njima i o privatnim problemima i neretko išla sa njima i na piće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs