kako vam se dopada?

PINK IZDANJE VOJVOTKINJE OD KEMBRIDŽA: Kejt Midlton je svojim modnim odabirom ulepšala tmuran dan u Londonu! (FOTO)

Vojvotkinja od Kemridža bila je pravo osveženje tokom tmurnog dana u Londonu. Za svoju poseti jednoj školi, u severnom delu grada, odabrala je veseli ružičasti kaput, a u istoj je boji bila i rolka koja je provirivala ispod njega

Moda
Autor:
PINK IZDANJE VOJVOTKINJE OD KEMBRIDŽA: Kejt Midlton je svojim modnim odabirom ulepšala tmuran dan u Londonu! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Kao i uvek, za svoja pojavljivanja u javnosti, 39-godišnja vojvotkinja od Kembridža prilagodila je svoju odevnu kombinaciju za priliku. Ovoga puta bila je reč o njenoj zvaničnoj poseti jednoj srednjoj školi u severnom delu Londonu, gde je stigla dobro raspoložena, uprkos lošem i tmurnom vremenu.

ŽENE SEKLE VENE ZA NJIM, PROGLAŠEN ZA NAJVEĆU ZVEZDU SVIH VREMENA: Jedna tragedija oterala ga u ludilo i slomila ga!FOTO

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Za druženje sa srednjoškolcima, Kejt Midlton odabrala je crne pantalone od odela uz koje je iskombinovala ružičasti kaput i roklu u istoj boje, dok je na nogama imala salonke od antilopa na visoku petu.

U NJIMA NOGE IZGLEDAJU VITKIJE I DUŽE: Ovo je jedini model čizama koje će vam biti potreban ove zime! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ta kombinacija dodatno je naglasila njenu vitku figuru, posebno jer je rolku ugurala u pantalone, čime su se vizualno izdužile i njene noge, a njen kaput bio je pun pogodak za ovo loše i tmurno vreme. Reč je o modelu koji prati liniju tela do bokova, odakle se lagano širi sve do kolena i savršeno pristaje baš svakoj figuri.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs