osnova svake garderobe

Uvek savršeno stilizovana: Pogledajte šta nosi ova kul Francuskinja u poslednjim nedeljama trudnoće! (FOTO)

Kada je reč o modi, Francuskinje su već decenijama na tronu kao žene čiji stil želimo da imitiramo.

Street style 09.01.2021. - 17:24h Autor: Stil / journal.hr
Foto: Profimedia

 O njihovim su ležernim, a savršenim kombinacijama, ispisani su redovi i redovi članaka, bile su inspiracija za nebrojeno mnogo filmova, novi talas francuskih Instagramerki pomeo je konkurenciju… Dobar glas francuske mode zapravo ne pokazuje znakove posustajanja, iako su se u međuvremenu među najpopularnije i najlepše odevene žene probile i Skandinavke i neke nove Italijanke.

 

Kada je reč o trudničkim kombinacijama s istim darom pristupaju odevanju zaokruženog stomaka– jednostavno, stilizovano, ležerno, s idealnim modnim dodacima koji čine pola stajlinga. Ako tražite inspiraciju za modne kombinacije u svojoj trudnoći pogledajte šta bira jedna kul francuskinja - Leia Sfez koja broji poslednje nedelje slatkog iščekivanja treće bebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

Leia, inače kreativna konsultankinja mode, koja broji preko pola miliona pratioca na Instagramu, u trudnoći preferira neutralne, klasične boje i komade. Dobre farmerice ili pantalone upotpuniće udobnim džemperom (često na prugice, zaštitni znak Francuskinja!), pa sve zaokružiti predimenzioniranim blejzerom, kaputom i čizmama u zimskim danima. Neizostavna prošivena Šanel  torbica uvek je na ramenu, razume se.

 

Leia prepoznaje važnost osnovnih komada i klasičnih krojeva, pogotovo u trudnoći, zato što su savršeni za kombinovanje, a mogu se nositi kroz svih 9 meseci i kasnije. Ovakvu garderobu nije teško izgraditi (čak i uz izuzetak skupih brendova koje Leia nosi), samo treba strpljenja i doza dobrog planiranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...