NEPOGREŠIV KLASIK

Viktorija Bekam u haljini koju bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru: Krije nedostatke, ide na svaki tip obuće!

Bivša spajsica i modna dizajnerka Viktorija Bekam oduvek je bila poznata po svom dobrom modnom stilu koji je razvila u biznis. Sve što obuče postane predmet žudnje zaljubljenica u modu, a njeni stajlinzi su odlična vodilja svim ženama koje vole poslovnu eleganciju. Ormar slavne lepotice prepun je bezvremenskih modnih klasika, baš kao što je i njena poslednja haljina koju je nedavno nosila

Moda
15:36h Autor:
Viktorija Bekam u haljini koju bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru: Krije nedostatke, ide na svaki tip obuće!
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Lepa brineta viđena je kako napušta svoju prodavnicu doterana od glave do pete. Zahvaljujući pandemiji prava je retkost videti bivšu spajsicu u haljini i štiklama koje voli više od bilo koje udobne obuće. 46-godišnja Viktorija Bekam prošetala je londonskim ulicama u prelepoj haljini iz svoje kolekcije.

foto: Profimedia

Reč je o crvenoj haljini-košulji midi kroja koja je odličan izbor za svaku figuru. Osim toga siguran je odabir za svaku prilikuu što smo se uverili već puno puta. Košulja-haljine su kao pojas za spašavanje u danima kad ne znate šta da obučete. Dovoljno je samo navući haljinu preko glave i u zavisnosti od stajlinga koji želite da postignete, uskočiti u štikle, baletanke ili patike. Viktorija se ovog puta odlučila za efektne pink štikle koje su ovom stajlingu dale kolor blok efekat.

Morate je imati u svom garderoberu ove zime: Ova haljina će biti apsolutni modni hit! (FOTO)

1 / 3 Foto: Profimedia

Lepa spajsica vrlo dobro zna da ovaj model haljine laska ženskoj figuri i s lakoćom krije eventualne nedostatke, a detalj kontrastne mašne na kragni daje dozu uvek poželjne prefinjenosti.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs