modna ikona

Odevne kombinacije Kejti Holms inspirišu žene širom sveta: U ovome leži tajna njenog stila! (FOTO)

Poslednjih meseci američka glumica Kejti Holms postala je učiteljica u postavljanju modnih trendova svojim naizgled jednostavnim odevnim kombinacijama

Moda
Autor:
Odevne kombinacije Kejti Holms inspirišu žene širom sveta: U ovome leži tajna njenog stila! (FOTO)
Kejti Holms, Foto: Profimedia

Stajlinzi zvezde serije Dosonov svet na ulicama Njujorka poslednjih meseci ne prolaze nezapaženo kod modne javnosti, a njena streetstyle vladavina, po mnogima, započela je sredinom avgusta prošle godine kada je osvanula u skupocenom kašmirskom kompletu kardigana i grudnjaka s potpisom tada relativnog nepoznatog brenda Khaite.

Fotografije Kejti Holms u spomenutom stajlingu ubrzo su postale viralne učinivši ju modnom influenserkom preko noći, a svoju streetstyle vladavinu nastavila je da potvrđuje i u narednim mesecima.

Kraljica Leticija u stilu Kejt Midlton: Ovoj kombinaciji je nemoguće naći manu! (FOTO)

Ni jedna od njenih brojnih ležernih kombinacija ne deluje pretenciozno, a u većini slučajeva reč je o spoju klasičnih odevnih komada koje zvezda serije Dosonov svet nosi na takav način da ih preko noći uspeva učiniti modnim trendom.

Najlepši zimski aksesoari: Sa ovim detaljima svaki stajling izgleda fenomenalno! (FOTO)

Tajna njenog stila, koji poslednjih meseci uživa veliku popularnost, prvenstveno leži u načinu nošenja bazičnih odevnih komada. Farmerice i obična bela majica u letnjoj sezoni postale su njena omiljena kombinacija. Bilo uz pomoć originalnog modela jakne ili neočekivanog odabira obuće, i tako jednostavne kombinacije učini jako zanimljivim.

1 / 11 Foto: Profimedia

Njen stil odevanja u duhu minimalističke elegancije uspeo je u potpunosti da evoluira, između ostalog, zahvaljujući stilistkinji Alison Bornstein koja u većini slučajeva ima zadnju reč pri odlučivanju o tome u kakvoj će se kombinaciji u javnosti pojaviti ova poznata američka glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs