pogledajte

Kejt Mos prošetala nekoliko trendova u jednom izdanju: Stajling za čistu peticu! (FOTO)

Britanska manekenka i modna ikona Kejt Mos jedna je od žena koja je s godinama izbrusila svoj stil i dovela ga do savršenstva. Interesantna plavuša besprekorno kombinuje trendove iz sezone u sezonu, a pritom zna da ostane dosledna sebi

Moda
Autor:
Kejt Mos prošetala nekoliko trendova u jednom izdanju: Stajling za čistu peticu! (FOTO)
Kejt Mos, Foto: Profimedia

Manekenka Kejt Mos pokazala nam je kroz svoj novi stajling kako će izgledati ulična moda u narednim mesecima. Ove jeseni na ceni su svakako dobre kožne čizme u koje je uvek dobro investirati, široke suknje ili pantalone, kao i neizostavni blejzeri koji podignu svaki stajling.

Upravo tih nekoliko ključnih modnih komada ponela je 46-godišnja Kejt Mos.

Ćerka Ume Turman i Itana Houka na festivalu u Veneciji: Upečatljiva kreacija kao stvorena za crveni tepih! (FOTO)

foto: Profimedia

Pojavila se u šik izdanju od kariranog predimenzioniranog blejzera, farmericama širokog kroja, ispod kojih su se vidljivo nazirale crne visoke kožne čizme.

Uz sve je zgodna Britanka je ponela crnu bluzi, ali je i nonšalantno prebacila tanku maramu uz vrat, a ako bez nečeg ne izlazi iz kuće to su velike sunčane naočare.

Trend iz 90-ih se vraća na velika vrata: Savršen jesenji stajling izgleda ovako! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovo udobno ali izuzetno efektno izdanje izabrala je za ručak s prijateljicama u centru Londona, a sve modno osvešćene devojke mogu u ovom stajlingu pronaći inspiraciju za za posao ili dnevni izlazak u mesecima ispred nas.

Kako se vama sviđa ovaj stajling?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs